Dawid i Goliat.
Po podczytaniu Twoich poezji to jestem i tak baaaardzo odważny, że cokolwiek zrymuję

Dropsiczek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Ciociu MaryLux, Tyś profesjonalistka. Dropsik się nie odważy z takimi gniotami na wątek Lusieńki.
Dawid i Goliat.
Po podczytaniu Twoich poezji to jestem i tak baaaardzo odważny, że cokolwiek zrymuję, wiedząc, że Ty od czasu do czasu zaglądasz.
Dropsiczek.
MaryLux pisze:Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
KŁAMCZUCHA![]()
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
KŁAMCZUCHA![]()
![]()
![]()
ewkkrem pisze:Tak się smętnie mi zrobiło,
Nikt już tutaj nie przychodzi,
Smutkiem wieje, zimą jeszcze?
Tylko Lusianie zawodzi.
Lusiu, Lusiu, moja miła,
Cóż bez Ciebie ja bym począł,
Podziękujmy Mary razem,
Choć się często z nami droczy.
Ja dziękuję Cioci Mary,
Za Inkę, Ciebiei Manię
Ciocia przecież doskonale,
Wie, czym jest ... kochanie.
Zakochany kociak - Drops.
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Dropsiu, możesz u mnie pisać wierszem lub prozą, jak chcesz, byleś pisał. A ja wierszy nie piszę, to Inka
KŁAMCZUCHA![]()
![]()
![]()
Lusieńko, nie gniewaj się na Dropsa. Jak Ci pisałem, jesteś duchową spadkobierczynią po Inusi i Maniusi.
Może o tym nie wiesz ale tak jest i już!!!.
Drops - stanowczo przekonany i Lusiu, nie protestuj!
Proszę![]()
Wszak jesteśmy jak te dwie wisienki na torcie.
Drops
Femka pisze:Drops Poeta
MaryLux pisze:Dropsiąteczko moje słodziambockie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości