agusialublin pisze::evil: Ryszarda zachowała się dzisiaj bardzo źle, powiedziałabym że paskudnie![]()
Narzygała mi na talerz z kanapkami które zrobiłam sobie na śniadanie![]()
![]()

Widocznie uznała śniadanie za niejadalne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze::evil: Ryszarda zachowała się dzisiaj bardzo źle, powiedziałabym że paskudnie![]()
![]()
![]()
![]()
Kotina pisze:agusialublin pisze::evil: Ryszarda zachowała się dzisiaj bardzo źle, powiedziałabym że paskudnie![]()
![]()
A fuj, Ryszarda - może wyczuła w nich jakieś ... fuj![]()
![]()
Ewa L. pisze:Może wyczuła ,że z serkiem, wędlinką jest coś nie tak albo ,że ogóreczek może ci zaszkodzić.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Może wyczuła ,że z serkiem, wędlinką jest coś nie tak albo ,że ogóreczek może ci zaszkodzić.
zrobiłam sobie nowe i nie zaszkodziły
agusialublin pisze:Zapomniałam dopisać że Gumiś też wtedy puścił pawia, ale na szczęście na podłogę
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Zapomniałam dopisać że Gumiś też wtedy puścił pawia, ale na szczęście na podłogę
Ja ci mówię ,że w tej kanapce było coś nie tak .
Kotki to najlepsi testerzy żywności.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Zapomniałam dopisać że Gumiś też wtedy puścił pawia, ale na szczęście na podłogę
a tam, jak im dać wędlinkę zwłaszcza Ryszardzie to zamiast ją dokładnie pogryźć to łykają całe kawałki i później jest zwrot
U Gumka też całe kawały wróciły
ps. na szczęście u mnie zwrotu nie było
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Zapomniałam dopisać że Gumiś też wtedy puścił pawia, ale na szczęście na podłogę
a tam, jak im dać wędlinkę zwłaszcza Ryszardzie to zamiast ją dokładnie pogryźć to łykają całe kawałki i później jest zwrot
U Gumka też całe kawały wróciły
ps. na szczęście u mnie zwrotu nie było
Łykają bo nie wiadomo czy za chwilę im zabrać byś nie chciała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości