Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:
Co pijecie dziewczyny? Ja już troche piwa, wina i szampana
Na raz?
No po kolei!
mir.ka pisze:barbarados pisze:Kawę![]()
Ale czaję się na piwo![]()
Szampanik w lodówce
u mnie też sie mrozi juz od miesiaca ale wino musujacena szampana mnie nie stać
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Kawę![]()
Szampanik w lodówce
Stać cczy nie stać, ja za szampanem nie przepadam, za winem musującym też. Mam w szafce zwykłe wino, ale jakoś tak miałam ochotę na piweczko.
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:
Co pijecie dziewczyny? Ja już troche piwa, wina i szampana
Na raz?
No po kolei!
Masz pod ręką jakieś wiadro czy miskę?![]()
Masz kobito mocny żołądek! I głowęMieszanka prawie wybuchowa
![]()
PS. Ja będę adorować klozet jak zeżrę to wszystko co mam do zeżarcia
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Kawę![]()
Szampanik w lodówce
Stać cczy nie stać, ja za szampanem nie przepadam, za winem musującym też. Mam w szafce zwykłe wino, ale jakoś tak miałam ochotę na piweczko.
ja jednak winko, choć najchętniej czerwone wytrawne
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Kawę![]()
Szampanik w lodówce
ja jednak winko, choć najchętniej czerwone wytrawne
Ale wino jest na smutno i na wolno, a w sylwestra BOMBLE!!!! Ja porzuciłam wino na rzecz dorato i od razu humor pofrunąl do góry![]()
Słuchamy sylwka w kato, nawet mysl;eliśmy żeby jechać bo przecież to dla nas 15 min, ale z domu wygodniej i do lodówki blisko
barbarados pisze:Klaudia , mam różowe
klaudiafj pisze:Proszę Cię! Pół kubka piwa do obiadu o 18stej. Potem 2 kieliszki wina, ale ciągle to nie było to i teraz szampan i to jest to. Przecież nie wypiłam całych butelekI czasu też sporo i przejedzone
A co masz do jedzenia? Bo ja już w sumie nie mam specjałów :/ ale po ostatnim czasie chleb z wędliną wege jest dla mnie wyjątkowym rarytasem więc jest coś jednak
MB&Ofelia pisze:
Ja też lubię czerwone wytrawne
klaudiafj pisze:Proszę Cię! Pół kubka piwa do obiadu o 18stej. Potem 2 kieliszki wina, ale ciągle to nie było to i teraz szampan i to jest to. Przecież nie wypiłam całych butelekI czasu też sporo i przejedzone
A co masz do jedzenia? Bo ja już w sumie nie mam specjałów :/ ale po ostatnim czasie chleb z wędliną wege jest dla mnie wyjątkowym rarytasem więc jest coś jednak
Aaaa! Bo ja myślałam że siedzisz sobie na kanapie i tak po kolei - chlup kufelek, chlup lampkę wina, chlup lampkę szampana...![]()
Mam sporo przekąsem typu prażynki, ptasie mleczko, coś co miało być muffinkami wytrawnymi i totalnie nie wyszło, warkoczyki serowe, itp. Mieszanka niesamowita.
Mam żołądek jak struś, ale kto wie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości