MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hej! U mnie dzis piwa niet, dzisiaj tabletki antykatarowe

Emee pisze:Ilekroć czytam o Grecji, czy o Wenezueli, myślę o przyszłości w Polsce.
Dzisiaj czytałam znowu o Włoszech i jak ludzie najprawdopodobniej lada moment stracą całe oszczędnosci z powodu upadku największych banków. Źle się dzieje i myslę, że żyjemy w tzw. ciekawych czasach, neistety...
Emee pisze:Jestem zszokowana tym, co przeżył Twój, KatS, TŻ.
No ja też byłam... praca tutaj a tam to niebo a ziemia jesli chodzi o warunki. W Grecji jedynie sektor publiczny miał i nadal niestety ma się jak pączki w masle, ciesząc się kompletnie absurdalnymi przywilejami. To co się u nas opowiadało np. o dodatkach za mycie rąk w pracy albo pracę na drugim piętrze...albo za to, że się przychodzi do roboty punktualnie... to prawda niestety. Ale dostać pracę w sektorze publicznym było łatwo jedynie jak się tam miało dobre plecy.
Niedawno oglądałam zdjęcia sprzed kilku lat i znalazłam jedno takie zdjęcie TŻa z tamtego czasu... zarosnięty jak Rumcajs, bo przychodził do domu, zasypiał, wstawał - nie było nawet czasu żeby się ogolić, blady, z zapadniętymi policzkami, podkrązonymi oczami... oj, było ciekawie

Emee pisze:Nie jadłam ani jednego, ani drugiego, ale jeśli "dla wielu ludzi są zbyt słodkie", to oznacza jedno: MUSZĘ to zjeść!!!
Dobrze gadasz

Jest nasączone miodem, wodą różaną, takim lepkim syropkiem, nadziane bakaliami... aż mi slinka cieknie na samo wspomnienie