KatS pisze:Emee pisze:Tosia na mnie spojrzała ze zdjęcia na olx.plI uwiodła wzrokiem
I wąsem
I wąsem, prawda to

Moderator: Estraven
KatS pisze:Emee pisze:Tosia na mnie spojrzała ze zdjęcia na olx.plI uwiodła wzrokiem
I wąsem

Emee pisze:Rzeczywiście, przy Stelli może wyobraźnia zacząć działać.
Jak byłam mała, ale i teraz, jako dorosła, bardzo żałowałam i żałuję, wręcz ubolewam nad faktem, że nie możemy porozmawiać ze zwierzakiem. O ile problemów byłoby mniej. A i ludzie mieliby do zwierząt zupełnie inne podejście.
Fantazje i marzenia...

KatS pisze:Emee pisze:Rzeczywiście, przy Stelli może wyobraźnia zacząć działać.
Jak byłam mała, ale i teraz, jako dorosła, bardzo żałowałam i żałuję, wręcz ubolewam nad faktem, że nie możemy porozmawiać ze zwierzakiem. O ile problemów byłoby mniej. A i ludzie mieliby do zwierząt zupełnie inne podejście.
Fantazje i marzenia...
Ja bym się bała, co mi Ciri powie![]()
![]()
PixieDixie pisze:a ile kotow by sie dalo uratowac gdyby mowily ze cos je boli..

i pani Agnieszki.

Aia pisze:A szkoda, bo jak widać, trafiłaś w "10" i rozbiłaś pulę pełną tosinej miłości
Aia pisze: Mogłaś wybierać pośród niezliczonej ilości kotów, "łatwiejszych", bardziej oryginalnych pod względem urody, a postawiłaś wszystkie karty na nieśmiałą Tosię

i do tego jeszcze koraliki w kolorze karmelowym i turkusowym - kształt nazywa się rondelle. Emee pisze:A serio - czasem widać, czy kot to kot, czy kotka, czy jest nieśmiały, czy pewny siebie.
Też to czasem zauważacie?
Tosi tak dobrze z oczu patrzyło
Aia pisze:Tak, ja w oczach Tosi też nie widziałam niechęci do człowieka, tylko niepewność. Bo są koty, po których widać, że nie życzą sobie bliższych kontaktów z człowiekiem, a najchętniej żadnych.
Aia pisze:a Tosia ogląda tez mecze?
Aia pisze:Znam to uczucie, gdy się kliknie "kup" i nie moze doczekać aż dostanie się do raczek własnych przedmiot Jak nie jestem wielką fanka błyskotek, tak w tamtym roku nagle zapragnęłam podłubać sobie w koralikach i poplotłam kilka bransoletek . Robiłaś już kiedyś sama biżuterię?

Emee pisze:Uch... Mam na imię Emilia, mam 37 lat i jestem zakupoholiczkąOkropność!
Lubię biżuterię. KażdąA najbardziej kolczyki i bransoletki.
Przybij pionę!
A do tego wyprzedaż, 40% taniej, no to jak sobie odmówić? Emee pisze:Tak, robiłam kolczyki. To było coś wspaniałegoNawet je nosiłam, ale nie o to w nich chodziło
Chodziło o ten relaks podczas dłubania
Emee pisze:I na tym starym włączyłam Tosi filmik z wiewiórkami. A ja siedziałam obok i też oglądałam yt, tyle że tutoriale o robieniu biżuterii
I tak nam wieczór minął.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 18 gości