chłopaki mają przechlapane
Moderator: Estraven
barbarados pisze:Mnie hałas nie przeszkadza . Zwłaszcza koci .![]()
A pannie dam provere , bo sąsiedzi zarządają naprawienia drzwi w mieszkaniu
Chłopaki bez jajek , to nie kumate
barbarados pisze:Chłopaki bez jajek , to nie kumate

barbarados pisze:No właśnie . Molestowaniu to nie przeszkadza , a do dziś żałuję ,że nie nagrałam koteczki w rujce , molestującej kocura . Wyginała się , prężyła , śpiewała , zadek mu pod nos podstawiała . Kocur siedział z głupią miną . W końcu koteczka nie wytrzymała , strzeliła kocurowi z liscia i sobie poszła z zadartym ogonem . kocur siedział z jeszcze głupszą miną![]()
Idę spać .

barbarados pisze:No właśnie . Molestowaniu to nie przeszkadza , a do dziś żałuję ,że nie nagrałam koteczki w rujce , molestującej kocura . Wyginała się , prężyła , śpiewała , zadek mu pod nos podstawiała . Kocur siedział z głupią miną . W końcu koteczka nie wytrzymała , strzeliła kocurowi z liscia i sobie poszła z zadartym ogonem . kocur siedział z jeszcze głupszą miną![]()
Idę spać .

Idę spać .

Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, Silverblue i 9 gości