agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()
padnięta jestem i spać bym już poszła ale nie chce mi się wstać
a jeszcze jeść mi się chce
Proponuję jabłuszko

Moderator: Estraven
agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()

Gosiagosia pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.
Mam dokładnie tak samo i dlatego jestem zachwycona, że teraz można np. kostium kąpielowy albo garsonkę kupić dół i górę osobno.
Sukienki bardzo fajne, się powtórzę ale lubię te fasony. Niby blisko ciała ale nie obcisle i tuszują to co trzeba.
Najgorsze jest to, że nie wiem jakie buty założę bo nie wypada w kapciach
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:Ja właściwie to jestem złożona z dwóch osób bo górę mam dość szczupłą a dół o numer większy, dlatego najlepiej leżą właśnie takie kiecki.
Mam dokładnie tak samo i dlatego jestem zachwycona, że teraz można np. kostium kąpielowy albo garsonkę kupić dół i górę osobno.
Sukienki bardzo fajne, się powtórzę ale lubię te fasony. Niby blisko ciała ale nie obcisle i tuszują to co trzeba.
Najgorsze jest to, że nie wiem jakie buty założę bo nie wypada w kapciach![]()
jakieś na obcasiku by się przydały

Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()
Proponuję jabłuszko![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Wyciągnęłam na wierzch parę butów i będę przymierzać, mam ładne białe bez pięt i czarne zamszowe. Przecież będę siedziała a jak będę robiła za kelnerkę to na bosaka polecę.![]()
![]()
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()
Proponuję jabłuszko![]()
![]()
a jogurta w lodówce znalazłam![]()
z Rysią razem jemy
KatS pisze:Gosiagosia pisze:Wyciągnęłam na wierzch parę butów i będę przymierzać, mam ładne białe bez pięt i czarne zamszowe. Przecież będę siedziała a jak będę robiła za kelnerkę to na bosaka polecę.![]()
![]()
Albo zatrudnij któregos z panów jako kelnera

Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()
Proponuję jabłuszko![]()
![]()
z Rysią razem jemy
Też może być a może i ja coś tam wyciągnę z lodówki ale jogurt mam z chrupkami czekoladowymi
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:Wyciągnęłam na wierzch parę butów i będę przymierzać, mam ładne białe bez pięt i czarne zamszowe. Przecież będę siedziała a jak będę robiła za kelnerkę to na bosaka polecę.![]()
![]()
Albo zatrudnij któregos z panów jako kelnera
Masz rację mam ich trzech więc jeden raz będę królową![]()
![]()

agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, siadłam i nie mam siły się ruszyć![]()
Proponuję jabłuszko![]()
![]()
z Rysią razem jemy
Też może być a może i ja coś tam wyciągnę z lodówki ale jogurt mam z chrupkami czekoladowymi
no widzę że dietetyczne jogurty kupujesz![]()
![]()
a grunt to pozytywne myślenie. agusialublin pisze:Ja mam taki ulubiony z biedrony jogurt![]()
pieczone jabłko, jest z jabłkami i rodzynkami, tylko ten kupuję
albo maślankę pieczone jabłko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], stara panna, zjawka i 16 gości