Mali Partyzanci,Monia i Michaś już w domku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2016 8:20 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia i Michaś.Majka w DS.

Jejku, jak mi ulżyło, że Malwa lepiej :ok: :ok:
Po tym ostatnim pogorszeniu martwiłam się, że może to ja zamiast pomóc, to tylko zaszkodziłam.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lut 08, 2016 8:29 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia i Michaś.Majka w DS.

...poniedziałek...nowy tydzień....więc dobre wiadomosci....nacierpiała się bidulka....ale najważniejsze że już lepiej :catmilk:
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Pon lut 08, 2016 9:51 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia i Michaś.Majka w DS.

U mnie to taka sinusoida nastrojów.Jak napiszę, że lepiej to potem jest pogorszenie.Malwa jednak już leży na swoim ulubionym miejscu, nie krzyczy, kiedy się do niej zbliżam, a to już coś.Jest bardzo chora, słabiutka, musi upłynąć sporo czasu, aby wydobrzała.
Monia i Michaś mają się świetnie.Monia to ulubienica wetki, twierdzi, że Monia to megamiziaczek, wyjątkowo grzeczna kocia dziewczynka.W lecznicy taka jest, pozwoli zrobić sobie wszystko, ale w domu rozrabia.Jest bardzo energiczna.Podobnie jak Michaś, który zawsze ma ochotę jeść i bawić się.Fajne są te kotki.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lut 08, 2016 19:42 Re: Mali Partyzanci, M3 +1.Malwa, Monia i Michaś.Majka w DS.

Kurczę, coś mi powiadomienia przestały przychodzić, a tu taki zonk.
Zdrowia dla wszystkich :ok:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lut 09, 2016 7:16 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Monia już w samochodzie, oczywiście p,Dariusza i jedzie do DS-u.Będzie mieć towarzystwo przemiziastego rudo-białego kocurka, dwoje dużych Dużych i malutkiego Dużego, na razie rozmiarów Moni.Domek super, na pewno będzie tam szczęśliwa.
Arcana, dzięki za ogłoszenia :1luvu: , sonata, bardzo dziękuję za wizytę PA :1luvu: Ogromnie miło było mi Ciebie poznać,telefonicznie tylko, ale zawsze.Jesteś przemiłą osobą.

ewar

Post » Wto lut 09, 2016 7:40 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Laleczka Monia tak po cichutku się spakowała 8O :)
Bądź szczęśliwa koteczko :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 09, 2016 7:43 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Trzymam kciuki za aklimatyzację Moni, myślę, że wszystko będzie super. Umówiłam się z Dużymi, że ich kiedyś odwiedzę.
Mnie również było miło Cię poznać, cieszę się, że mogłam pomóc.
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Wto lut 09, 2016 8:04 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Monia była przestraszona, wtuliła się w kąt transporterka, tak mi jej było żal.Obok w swoim transporterku siedział Miluś i on koniecznie chciał się wydostać.Obawiam się, że będzie krzyczał po drodze, ale w końcu uśnie.Koty przykryte kocykami, szum silnika może je uśpi.Najedzone są, wysiusiane i wybiegane, wstałyśmy z p.Izą wcześnie, żeby je przygotować do drogi.
Malwa nadal bardzo chora, ale sama je, nie muszę jej karmić na siłę.Zaczyna trochę przemieszczać się po mieszkaniu, ale ucieka do kartonowego pudła, kiedy źle się czuje.Dzisiaj dostanie ostatni antybiotyk, lakcid już kupiłam, od środy będę jej dawać.Musi odbudować florę bakteryjną.
Michaś został sam, siostry już wybyły.Mama chora. Będzie teraz biegał z Hannibalem i Mruczusiem.
Jestem trochę przesądna i o domku piszę, jak koty już w drodze.Mruczuś miał domek, a po kilku dniach kiedy JA zadzwoniłam okazało się, że już mają kota.Tak bywa.

ewar

Post » Wto lut 09, 2016 8:43 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Ale wieści!
Monia- tancerka też jedzie w tym samym kierunku? :D Sami Sąsiedzi :mrgreen:
Dobrze, że znalazły nowe domy, to takie śliczne, miłe koty...
Dla domu Moni i kociczki :1luvu:

A dla Malwuni nieustające :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Wto lut 09, 2016 9:08 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Monia jak Fred i Majka "zawdzięcza" dom pstrokatce z Zamościa - odzew na jej ogłoszenia. Powinnam pstrokatą zostawić na wabia, ale nigdy tak specjalnie nie robię :P
Wszystkiego dobrego w nowym domu, kiciu :ok:
Malwa, kuruj się, koteczko :ok: :ok: :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Wto lut 09, 2016 11:52 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Oooo, to dobre wieści :D
Za podróż i aklimatyzację Moni :ok: I za wyzdrowienie Malwy :201461 :ok:
Obrazek
"One cat just leads to another." - Ernest Hemingway

pirulasińska

Od: Pon mar 19, 2012 15:08

Post » Wto lut 09, 2016 12:46 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w DS.

Monia już w DS.Na razie przestraszona, siedzi sobie w transporterku, ale na pewno wkrótce będzie się bawić. Kot o imieniu Gustaw jest bardzo miły, ona nauczona żyć w stadzie, a domek naprawdę fajny. Będzie dobrze :ok:
Malwa bardzo powoli dochodzi do siebie.Najważniejsze, że sama je.Nie znosi zakrapiania oczek i noska, w ogóle podawania leków, a wyjście do lecznicy to trauma.Na szczęście już mamy z głowy lecznicę.

ewar

Post » Wto lut 09, 2016 13:27 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w DS.

:ok:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto lut 09, 2016 22:35 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w drodze d

Amika6 pisze:Laleczka Monia tak po cichutku się spakowała 8O :)
Bądź szczęśliwa koteczko :ok: :ok:

....ojej.....faktycznie bezszelestnie to się odbyło.....może faktycznie nie raz lepiej nie zapeszać......///...MONIA....KOLOROWA KOTECZKO........MIAŁAM CHRAPKE NA CIEBIE :mrgreen: ....jak skończe remont w mieszkaniu :wink: ......DUŻO MIŁOŚCI W NOWYM DOMKU DLA CIEBIE :201465 :201465 :201465
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Śro lut 10, 2016 6:46 Re: Mali Partyzanci,Malwa,Michaś,Majka w DS,Monia w DS.

Wiem, Aga, pisałaś o tym.Miałaby cudowny domek, ale ten, który już dawno ją wypatrzył też taki ze snów.Monia była dawno już "zaklepana", domek cierpliwie czekał na nią, bo była reoperowana, musiała dojść do siebie.
Mnie jest trochę smutno bez tej iskiereczki, kociej laleczki, która wywalała wciąż brzusio do miziania.No i strasznie buro mi się zrobiło w domu :mrgreen:
Tak jednak ma być. Moni będzie lepiej niż u mnie, chociaż była kochana, chociaż o nią dbałam.Będzie jej jak w łabędzim puchu, jestem pewna.Będzie mieszkać z takim malutkim Dużym, który na razie jest od niej niewiele większy :lol: Bardzo lubię dzieci, lubię domki z dziećmi, bo to fajne, naprawdę.Liczę też na przyjaźń z pięknym kocurkiem Gustawem.

ewar

[poprzednia][następna]