Moderator: Estraven
mir.ka pisze:obejrzyjcie
http://www.tvs.pl/informacje/swoja-podr ... c-slaskich
fajni ludzie, poznałam ich kiedyś jak przyjechali do Kociej Chatki z prezentami dla kociaków

Ewa L. pisze:I tak biedna bo pawiki nie są fajne

aannee99 pisze:mir.ka pisze:obejrzyjcie
http://www.tvs.pl/informacje/swoja-podr ... c-slaskich
fajni ludzie, poznałam ich kiedyś jak przyjechali do Kociej Chatki z prezentami dla kociaków
Wspaniały pomysł,naprawdę!
jeszcze tylko sponsorów potrzebują![]()
Rudzinka

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:I tak biedna bo pawiki nie są fajne
u niej to często się zdarza, Tofik też czasami, a Elenka wcale, choć niedawno miała cofkę po surowej wołowinie
klaudiafj pisze:hahaha to moje miasto i dzielnicaCudny gest i wspaniały facet, wspaniała para (mój też jest wspaniały, ale nie ma takiego "kota" na punkcie kotów
)

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Moli25 pisze:Super akcja![]()
niedawno byliśmy z mż na weselu u znajomych to zamiast kwiatów zażyczyli sobie karmę dla kotków, bo do schroniska zawieźli.
Ja też nie tak dawno wychodziłam za mąż, ale zamiast kwiatków zbieraliśmy przybory szkolne do domu dziecka. Jeszcze nie miałam "halo" na punkcie kotów, teraz bym zrobiła to samo co znajomi. karme dla schroniska. Chociaż dzieciaki też szczęśliwe były

MonikaMroz pisze:Hej MireczkoPozdrawiam
Czy pokryweczki doszły ?

isabell36 pisze:Hej Mireczko

mir.ka pisze:agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Cześć Miruś![]()
![]()
![]()
nie to że sie chwale ale moja kociarnia już nie je o piątej rano![]()
![]()
tylko wróciła do jedzenia o czwartej?
wiedziałam że to napiszesz![]()
![]()
kotecki pierwsze śniadanko jedzą jak bozia przykazała czyli jak duże wstaną o![]()
skubańce potuczyły mi się jak prosiaki i ukruciłam michę
ale ich nie głodzisz?![]()
a jak ci się udało przestawić godzinę karmienia? ostatnia kolacja o 1 w nocy?
jak zwykle budzenie czyli łażenie Pysionka po mojej głowie, szyi i gdzie tylko jeszcze da się nadepnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 62 gości