Annuszka [*] & Pafnucy & Leon pies <3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2016 12:27 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Chciałam powiedzieć ze czytam Was od pierwszego wątku, mozolnie mi idzie, ale fajnie Anuszka sie adoptowała u Was :mrgreen:

Fajne ma te pantalony niepodciagniete, tak śmiesznego umaszczenia naprawdę dawno nie widziałam :1luvu:

Zdjęcie ostatnie z serii - mistrzowie prawego planu :ryk: na pierwszy rzut oka musiałam sie grubo wysilic, az w końcu musiałam otworzyć zdjęcie w nowym oknie :mrgreen:
Świecące sie cuda! :love:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lis 20, 2016 13:12 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Jakbym nie przeczytał opisu do zdjęcia, to nawet bym nie wiedział, że jest na nim Pafnucy :lol:.
ObrazekObrazek
Pozdrawiam i zapraszam do naszego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p11640562 :201461

Zefir

Od: Nie paź 30, 2016 22:17

Post » Nie lis 20, 2016 13:21 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Ten kot jest mistrzem kamuflażu, czasami mam wrażenie że wtapia się w tło, a parę razy myślałam że to on a to np była torba na lapka :smokin:

A propos lapka to zostaliśmy bez kompa, bo już nie tylko matryca nie działa, ale HDD nie działa. Na bogato, hej!

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Nie lis 20, 2016 14:38 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Na szczęście żyjemy w dobie telefonów komórkowych, tzn SMARTSONÓW (określenie mojego tatulka) Hyhyhy, wiec możesz śmiało nadawać do nas z telefonu :smokin: Uf!
Obrazek

Moli25

Post » Nie lis 20, 2016 15:15 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Teraz SMARTSONEM można wszystko, a wyobrażasz sobie, że kiedyś jak się z kimś ktoś na mieście umawiał i coś mu nagle wyskakiwało to musiał dzwonić i modlić się żeby druga osoba była jeszcze w domu (albo lecieć do budki telefonicznej :smokin: ).

kotelsonciorny

Post » Nie lis 20, 2016 19:55 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

No właśnie te smatsony to dobra sprawa. Aparat sprzedałam, zaraz sprzedam laptopa bo i tak leży. Do tableta podłączę sieć z telefonu komórkowego bo danych w pakiecie mam tyle ze sama nie jestem w stanie tego wykorzystać, wiec zrezygnuje z abonamentu internetowego! Kurde ile oszczędności przez te smartsony :ryk:
A zdjęć mam na tym smartsonie kotów tyle ze moj maż ostatnio szukał jakiegoś naszego wspólnego, nie stwierdzono :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Nie lis 20, 2016 20:36 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Jeden SMARTSON i każdy inny sprzęt przestaje być potrzebny :mrgreen: Przecież niektóre telefony robią zdjęcia lepszej jakości niż aparaty :smokin:

Tak, też raczej zdjęć kotów mam po kokardkę, naszych niekoniecznie :smokin: za to mamy albumy ze zdjęciami w wersji analogowej, taki oldskul :roll: Co wakacje, impreza, jakaś wycieczka, najlepsze zdjęcia wywołujemy i mamy ich już koło 500 8O

kotelsonciorny

Post » Śro lis 23, 2016 21:16 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Przed chwila z Wami rozmawiałam a juz czwartek!
Tez Wam czas tak szybko leci? :strach:
Ostatni post w niedziele :strach:
Zaraz znowu niedziela i tak sie kręci życie.
Większość czasu człowiek spędza w pracy, wraca potarmosi koty, posprząta kuwety da jesc, siłownia basen, sen, praca....
Jedyna atrakcja w moim życiu sa koty i siłownia/basen. Juz nawet M nie jest taki atrakcyjny Hahahaha :ryk:

Jak u Was?
Obrazek

Moli25

Post » Czw lis 24, 2016 9:58 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Moli :1luvu:

Dokładnie opisałaś, jak wygląda moje aktualne życie :smokin: Dodam, że walczę z tą nieszczęsną prezentacją na sobotę, ale zastanawia mnie głęboko jedna rzecz. Jak socjolog ma przygotować prezentację z dokładnej analizy tekstu i na podstawie tekstu językoznawczego. No ok, studiowałam filologię polską, ale filologiem to ja nie jestem a tym bardziej nie jestem językoznawcą. Trololololo powiadam. Moje życie nie jest atrakcyjne wcale :twisted:

Poza tym jest jesień i najchętniej bym spała. Czuję, że dookoła hula grypa, bo od kilku dni też mnie coś bierze a dodatkowo dzisiaj znowu obudziłam się z pokrzywką :placz: I to nie tylko na dłoniach, ale też na dekolcie. Wyglądam trochę jak dalmatyńczyk :ryk:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 25, 2016 10:08 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

To chyba czas byś wybrała się do alergologa :( wykończysz się tymi pokrzywkami.
za sobotę :ok: wszystko pojdzie jak należy :ok: zdolna jesteś bestia :mrgreen: :!:
Obrazek

Moli25

Post » Pt lis 25, 2016 18:38 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

To jest jeszcze bardziej skomplikowane niż mi się wydawało :ryk: siedziałam cały dzień i umiem jakieś 3/4 materiału. To niby nie jest źle, bo jutro rano sobie powtórzę i pouczę się reszty i może jako tako byndzie, ale wykładowca jest przerażający i boję się że coś spitolę.

Koty mi bardzo pomagały, Pafnucek leżał na notatkach i chyba chłonął wiedzę, a Hania siedziała na sofie i patrzyła się na mnie wymownie. Kilka razy dziennie wskakiwała i domagała się pieszczot :smokin: :1luvu:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 26, 2016 0:02 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Kupiłam kiełkownicę. Oto moja kiełkownica:

Obrazek

kotelsonciorny

Post » Sob lis 26, 2016 8:24 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Najpiękniejsza kiełkownica jaka widziałam!
Kiełki tez ma napewno śliczne :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Sob lis 26, 2016 10:10 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Mogę zapewnić że kiełki są zacne, a nawet mogę to udowodnić, proszę:

Obrazek

Kiełki som pienkne.

kotelsonciorny

Post » Nie lis 27, 2016 10:29 Re: Annuszka & Pafnucy - widzewskie knedle jesiennie ♡♡♡♥♥♥

Cześć dosiadam się i ja jeśli mogę ! :)
Widzę że masz cudnego czarnego kota... z białym krawatem <3 Mam ogromną słabość do czarnych kotów.
Wszystkie ale to wszystkie czarnego koty są wyjątkowe.

Z chęcią będę śledzić wasze losy :)

Jak zdrówko?

Ps. koty cudowne oba... ale na tego czarnego to nie mogę się napatrzeć :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

[poprzednia][następna]