Budrys i Migdał & czasowo Radża, Szprotka i Bakalia

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 04, 2005 7:13

Dopiero przyszłam do pracy, więc dopiero teraz gratuluję :balony: , bo nie pamiętam, czy robiłam to na miejscu, byłam zbyt roztrzęsiona :oops: . Migdał faktycznie jest boski! Budrynio zresztą też.
Na temat Cyryla nic nie powiem, to wiatrak z pazurami :oops: :evil: :placz: . Chociaż przez pół dnia swoją rolę pełnił dzielnie - tym się pocieszam :oops: .
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon kwi 04, 2005 7:26

Gratuluję :dance: :dance2:

Aga1

Od: Pon lip 05, 2004 20:18

Post » Pon kwi 04, 2005 7:59

Kicorek pisze:Dopiero przyszłam do pracy, więc dopiero teraz gratuluję :balony: , bo nie pamiętam, czy robiłam to na miejscu, byłam zbyt roztrzęsiona :oops: . Migdał faktycznie jest boski! Budrynio zresztą też.
Na temat Cyryla nic nie powiem, to wiatrak z pazurami :oops: :evil: :placz: . Chociaż przez pół dnia swoją rolę pełnił dzielnie - tym się pocieszam :oops: .

A to Twój kotek, ten agresorek? ;) A ja od przedwczoraj dumam co to za jeden... :P

A powiecie mi czyja ta pięknotka damska, która wygrała i gdzie ją zobaczę?

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Pon kwi 04, 2005 8:10

kropka75 pisze:
Kicorek pisze:Dopiero przyszłam do pracy, więc dopiero teraz gratuluję :balony: , bo nie pamiętam, czy robiłam to na miejscu, byłam zbyt roztrzęsiona :oops: . Migdał faktycznie jest boski! Budrynio zresztą też.

A to Twój kotek, ten agresorek? ;) A ja od przedwczoraj dumam co to za jeden... :P

No mój :oops: :evil: . I mówią, że już n ic z niego nie będzie :crying: :placz: :placz: !
Damska pięknotka spoza forum, też charakterna, ale babka ją mocno trzymała i nie stawiała na stole sędziego, a ja postawiłam jak goopia :placz: :placz: :placz: !

Kicorek

Post » Pon kwi 04, 2005 8:14

Gratulacje :D :D :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pon kwi 04, 2005 8:17

Gratulacje :)
to mój Fredi też miałby szanse tylko jest za gruby :)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon kwi 04, 2005 8:39

Kicorek pisze:
kropka75 pisze:
Kicorek pisze:Na temat Cyryla nic nie powiem, to wiatrak z pazurami :oops: :evil: :placz: . Chociaż przez pół dnia swoją rolę pełnił dzielnie - tym się pocieszam :oops: .

No mój :oops: :evil: . I mówią, że już n ic z niego nie będzie :crying: :placz: :placz: !
Damska pięknotka spoza forum, też charakterna, ale babka ją mocno trzymała i nie stawiała na stole sędziego, a ja postawiłam jak goopia :placz: :placz: :placz: !

A czemu nie będzie? :) Może będzie, tylko jak troszkę zmądrzeje. :P Moja też na razie taka durnotka, że w życiu by się nie dała nawet rozciągnąć. :P Że już nie wspomnę o tym, że każdy kto by ją chciał trzymać, musiał by mieć azbestowe rękawice conajmniej... :lol:

Szkoda, że spoza forum... Ciekawa jej jestem.

kropka75

Post » Pon kwi 04, 2005 8:45

kropka75 pisze:
Kicorek pisze:
kropka75 pisze:
Kicorek pisze:Na temat Cyryla nic nie powiem, to wiatrak z pazurami :oops: :evil: :placz: . Chociaż przez pół dnia swoją rolę pełnił dzielnie - tym się pocieszam :oops: .

A czemu nie będzie? :) Może będzie, tylko jak troszkę zmądrzeje. :P Moja też na razie taka durnotka, że w życiu by się nie dała nawet rozciągnąć. :P Że już nie wspomnę o tym, że każdy kto by ją chciał trzymać, musiał by mieć azbestowe rękawice conajmniej... :lol:

Dziękuję, dobra kobieto. Na razie jestem załamana :cry: .
Może ktoś jej robił zdjęcia, Wojtek albo Rafał, bo dużo pstrykali. Patrez w wątku o wystawie. I już nie śmiecę pięknemu i grzecznemu :!: Migdałowi.

Kicorek

Post » Pon kwi 04, 2005 8:48

Kicorek pisze:
kropka75 pisze:
Kicorek pisze:
kropka75 pisze:

Dziękuję, dobra kobieto. Na razie jestem załamana :cry: .
Może ktoś jej robił zdjęcia, Wojtek albo Rafał, bo dużo pstrykali. Patrez w wątku o wystawie. I już nie śmiecę pięknemu i grzecznemu :!: Migdałowi.

Odłam się, nie ma tak źle... Ty mogłaś chociaż spróbować. :) Ja nie mam szans... :P Albo inaczej... nie mam skłonności samobójczych. :lol:

Pozdrawiam!

kropka75

Post » Pon kwi 04, 2005 8:48

Migdał też nie był taki grzeczny, widziałaś że przy BISie stewardka nie mogła go utrzymać... Tylko, ze on naszczęscie nigdy nikogo nie pogryzł ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pon kwi 04, 2005 8:51

To grzeczny. :) Bo Kropa by pogryzła na bank... :lol:

kropka75

Post » Pon kwi 04, 2005 8:55

Mysza pisze:Migdał też nie był taki grzeczny, widziałaś że przy BISie stewardka nie mogła go utrzymać... Tylko, ze on naszczęscie nigdy nikogo nie pogryzł ;)

Cyryl nie pogryzł, zrobił wiatrak z pazurów. Chociaż może i dostało się komuś zębem :roll: :placz: . A Migdałek jak aniołek (imię Migdał to była jedna z opcji dla Cyryla, jak jeszcze nie był Cyrylem :wink: )
Kocurro chyba będzie mnie omijać szerokim łukiem, Rafał też :placz: :placz: .

Kicorek

Post » Pon kwi 04, 2005 9:00

gratulacje :D :king:
Od-vetowy Szarż Snus
Za vetem veto - liberum veto :evil:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pon kwi 04, 2005 10:08

Mam prośbę do Was.Jeżeli macie katalog wystawy możecie mi podać, ile było persików i egzotyków kategorii I :wink: oraz ile w tym czystych PER F i PER D bez dodatkowych cyfr :?:
Mam informacje,że niewiele Persów było 8O :(
Znikają Persy :roll: 8O :( :(

Pozdrowienia od Cafi i Cinamona dla Waszych kotów Wystawowych oraz Mistrza Migdała :D .
Budrys powinien być wystawiony osobno, bo jak razem z Migdałem to któryś musi przegrać :oops: .Najlepiej następnym razem w jeden dzień Migdał w drugi Budrys.Unikniemy w ten sposób bratobójczej walki. :D

rene61

Od: Wto mar 29, 2005 20:06

Post » Pon kwi 04, 2005 10:12

EXO 12 szt.
PER 19szt
f- 1 szt,
d- żadnego
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40