♫♫♪ ♥ Melinda I ♥ ♪♫♫

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 30, 2014 21:32 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Śliczna Arielka :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pt maja 30, 2014 23:51 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

mryczór, mrynoc.
widziałam się chwilkę z przyjaciółką, poprawiłam ten obrazek ze scenką w garderobie, wyjęłam śpioszki z oczek i zaczęłam martwić się że ja nie dam rady z tym wyjazdem.

http://www.youtube.com/watch?v=i91RX2LhY8s na dobranoc Jacqueline.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Sob maja 31, 2014 10:34 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Obrazek

dzisiaj nie wstajemy.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob maja 31, 2014 10:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob maja 31, 2014 14:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Meli. Przytuptałyśmy w końcu do cię i udało nam się doczytać wszytko. I miauczymy zgodmnie, że jezdeś piąkną kotku. Lizamy cię po uszkach.
Książniczka Ofelja

Też się przywitam na wątku.
Co do wyjazdu - moje pannice podróżują, Ofelia była ze mną w Krakowie, na Kaszubach, w Karpaczu (albo w Lądku, już nie pamiętam), obie pannice w ubiegłym roku pojechały ze mną do Wrocławia, a na krótsze dystanse jeździmy dosyć często. Ofelia pierwszą podróż odbyła w wieku 5-6 tygodni, a Czarnidełko już jako kocia nastolatka. Na szczęście dobrze znoszą podróże. Jeżeli Meli daje się wyprowadzać na spacerki, to i podróż powinna znieść dobrze. W razie czego służę radami.
Duża
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob maja 31, 2014 15:33 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Ofelku, dziękuję, moje uszka już nie mają przykrościa w środeczku i są znowu puchate i do lizanka!! Wymrucz sobie że tak byłam stąskniona za moją mami że dzisiaj do jakiejś straszecznej godziny spałam sobie na niej i wcale nie chciałam jej wypuścić! Teraz się poubierała i mówi że mi przyniesie rybku.

Moja podróż to 7 plus 2h pociągiem, spanie w hotelu z moją mamą z którą mam mocno ciężkie relacje, egzaminy (nawet jeszcze nie wiem jakie bo nie mam kiedy tego ogarnąć) i tak dalej i tak dalej... w poniedziałek idziemy do weta po książeczkę, czy chip jest obowiązkowy? Bo jeśli nie to bym poszła bez niej żeby jej nie stresować. Szczepiona była jeszcze zanim do mnie trafiła ale nie ma książeczki no to chyba mi uwierzy a nie będzie ją kłuł na siłę bo to też niedobrze... zastanawiam się nad feliwayem.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob maja 31, 2014 17:53 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji i przesyłam finałową scenę z Kotów :kotek:

http://www.youtube.com/watch?v=3lcnCd_Gyfc

Zerlina

Od: Śro lis 06, 2013 13:29

Post » Sob maja 31, 2014 18:30 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Dziękujemy, amciamy łososia, znaczy Meli dostała kawałeczek i smakował ale chyba nie jest głodna (i ma prawo bo troszkę zmniejszyłam jej porcje i już się przyzwyczaiła) i poszła spać dalej.
A matka przyprawiła troszkę i dorzuciła kuskus i odrobinę egri csillag. Tym razem nie Napbor z St. Andrea, testuję inne: też egri csillag ale od Gála Tibora, niezłe też :ok: choć Napbor nie przebije nic. oczywiście teraz do kuskusa z rybką idealnie pasuje :D W lipcu może się uda wybrać na wycieczkę do Egeru tak na jeden dzień, żeby zobaczyć na żywo moją ulubioną winiarnię :roll: takie mam małe życzenie do złotej rybki
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob maja 31, 2014 21:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Witam :)
Nic mądrego juz dzisiaj nie napiszę bo jestem okropnie zmęczona ale melduje ze jestem :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob maja 31, 2014 21:12 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

My też się meldujemy na wątku ja pisząca mgr i obie kocizny które mi towarzyszą ;)

no i oczywiście miziamy Meli po uszku :1luvu:

mssunflower

Od: Pon wrz 02, 2013 22:21

Post » Sob maja 31, 2014 21:50 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Kolejna ruda w naszym zestawie :ok:
U mnie właśnie zaczęło się mycie synchroniczne :mrgreen:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob maja 31, 2014 22:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Cześć słonka :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie cze 01, 2014 11:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

Ruda Arielka i ciapkowa Melinda witają w ten piękny niedzielny poranek wszystkie kochane Ciocie!

U nas trwa weekend czułości, kot prawie nie schodzi z kolan, a wczoraj podjęła swoją pierwszą próbę kradzieży :D

Siedziałam i piłam winko z przyjaciółką na skajpie. Poszłam sobie dolać i przy okazji nałożyłam na talerzyk odrobinę koziego sera i ostrej salami (nie bez przyczyny nazywa się salami czarownicy - no i ja jestem czarownicą) Przyszłam z tym z powrotem na łóżko, gadam dalej z Karolcią, kot jak cień za mną w tę i we w tę. Położyła się w zagłębieniu kołdry... i nagle widzę znaną wszystkim kociarzom wędrującą łapkę w kierunku mojego talerzyka. Parsknęłam śmiechem bo nigdy nie podejmowała prób uprowadzenia mojego jedzenia... a łapka paca okolice talerzyka, przy czym kto minę ma kompletnie nonszalancką.
-Kluseczko, gdyby to było coś dobrego to bym ci dała, ale nie możesz jeść ostrej salami bo będzie brzuszek bolał.
<pac, pac, pac>
Zjadłam przezornie te trzy małe plastereczki, tak że został zam serek.
<pac, pac, pac>
-Serka koziego chcesz? No serek nie jest mocno słony, kawałeczek możesz dostać.
<pac pac pac pac pac>
Dałam jej kawałek, smakowało. Śmieszny ten mój kotałek :) a dzisiaj nienażarty potwór jeden zjadł już saszetkę - całą! i potem świeżo rozmrożonego łososia na drugie śniadanie.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie cze 01, 2014 11:49 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda ♥ ♪♫♫

A kiedy przyjeżdżasz?
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

[poprzednia][następna]