Gaminiu, kochanie, nie daj się

Moderator: Estraven
Mogło by, ale to ulotne chwile na razieJoanka Ruda pisze:świetnie razem wyglądają
mogłoby już tak zostać...
Joanka Ruda pisze:u nas jedna kotka pojechała na "karną kolonię" tak nie dawała żyć dwóm małym dziewczynom..
No ogólnie i obiektywnie rzecz biorąc to u nas źle nie jestJoanka Ruda pisze:ale już jakiś malutki postęp
u nas jedna kotka pojechała na "karną kolonię" tak nie dawała żyć dwóm małym dziewczynom..
więc mocno trzymam kciuki , może jeszcze się do siebie przekonają
MariaD pisze:Joanka Ruda pisze:u nas jedna kotka pojechała na "karną kolonię" tak nie dawała żyć dwóm małym dziewczynom..
Sugerujesz, że Tsu powinna zawitać do mnie w ramach resocjalizacji?![]()
Możliwe, że pobyt w miejscu z 4 MCO, w tym z mocno pewną siebie Desną, zmieniłby jej punkt widzenia na współżycie z Gaminą.
Czy sie zaprzyjaźnią nie wiem - możliwe,z ę powinnam Gaminie kupić kolejnego mco, a Tsuli wiewióra do zabaw/przytulania, ale wtedy to juz Fryga na pewno powiedziała by, ze sie wyprowadzaJoanka Ruda pisze:Myślę sobie ,ze Tsu i Gamina jeszcze się zaprzyjaźnią
nie tak jak u nas ,ze po półtora roku poddaliśmy się i wywieźliśmy Manię do mojej mamy
nie dawała żyć dziewczynom i Jo-Fi i Jetta były strasznie biedne przez nią
Jo-Fi sierść zaczęła wygryzać na łapach - na ten moment bardzo powoli jej odrasta a miała już łapy golusieńkie a Jetta zrobiła się kotem wysokopiennym - żyła w szafie tudzież na niej albo na półce zawieszonej w przedpokoju
dostateczną szkołę ma u mnieanulka111 pisze:Tsu u Gucia by miala szkole zycia
Użytkownicy przeglądający ten dział: AnkaCzajka, Google [Bot], Marmotka, MB&Ofelia, pibon i 979 gości