Cudny!

A jakie zeby jak igielki

Luz jak najbardziej-Franki mowia o kims smacznie i gleboko spiacym: il dort à poings fermés -"spi z zacisnietymi piesciami". TZ uzywa czesto tego zwrotu w odniesieniu do Pupusza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Drzemiący potencjał![]()
W kwestii otwierania tego, czego otwierać nie powinien
zabers pisze:casica pisze:Drzemiący potencjał![]()
W kwestii otwierania tego, czego otwierać nie powinien
ja uprzejmie poproszę nie uświadamiać Glucusia w kwestiach potencjałów
zabers pisze:... no więc z Kredką to jest tak, że ona jest krępa, ma szeroką klatę, cienki ogonas, drobne "dłonie" i krótkie podwozie. I nawet jak waży normalnie, to i tak wygląda na kluseczkę. Taka uroda
casica pisze:zabers pisze:... no więc z Kredką to jest tak, że ona jest krępa, ma szeroką klatę, cienki ogonas, drobne "dłonie" i krótkie podwozie. I nawet jak waży normalnie, to i tak wygląda na kluseczkę. Taka uroda
No dobra, moja tesciowa też zawsze mówiła "tyję od powietrza"
anulka111 pisze:Kredka jest pieknie pomalowanai wyglada na bardzo szczesliwa
zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:... no więc z Kredką to jest tak, że ona jest krępa, ma szeroką klatę, cienki ogonas, drobne "dłonie" i krótkie podwozie. I nawet jak waży normalnie, to i tak wygląda na kluseczkę. Taka uroda
Problem w tym, że ona nie jest gruba - normalna waga (zresztą, u mnie też nie była grubasem, a na każdym zdjęciu wygląda jak klopsik). Jak się na nią patrzy, wydaje się jakby była poskładana z różnych kotów (a każdy "z innej parafii") i stąd to wrażenie klopsikowatości.
No ale u Ulki to ma nie jeden, a co najmniej 3 raje - lepiej nie mogła trafić!
(wiecie, że w lipcu minęły ... 4 lata odkąd ją znalazłam? A w listopadzie miną 4 od kiedy jest u Ulki? Wierzyć się nie chce, że to już tyle czasu!)
casica pisze:zabers pisze:casica pisze:zabers pisze:... no więc z Kredką to jest tak, że ona jest krępa, ma szeroką klatę, cienki ogonas, drobne "dłonie" i krótkie podwozie. I nawet jak waży normalnie, to i tak wygląda na kluseczkę. Taka uroda
Problem w tym, że ona nie jest gruba - normalna waga (zresztą, u mnie też nie była grubasem, a na każdym zdjęciu wygląda jak klopsik). Jak się na nią patrzy, wydaje się jakby była poskładana z różnych kotów (a każdy "z innej parafii") i stąd to wrażenie klopsikowatości.
No ale u Ulki to ma nie jeden, a co najmniej 3 raje - lepiej nie mogła trafić!
(wiecie, że w lipcu minęły ... 4 lata odkąd ją znalazłam? A w listopadzie miną 4 od kiedy jest u Ulki? Wierzyć się nie chce, że to już tyle czasu!)
Stąd moje uszczypliwości (odreagowuję sobie za obelgi rzucane na Druida przez różne złe kobietyno nie przez Ciebie, ale akurat się trafiło) bo na zdjęciach faktycznie grubasek
![]()
Ale poza tym cudna krówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, januszek i 23 gości