kuba.kaczor13 pisze::ryk:a godzinę temu napisała "Dobranoc"
Bo ja już tak mam - coś mi się przypomni i koniec

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze::ryk:a godzinę temu napisała "Dobranoc"
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:tak więc czekam
choć mam chęć wziąć ja za KT. ale jeszcze myślę (oby mnie nikt nie wyprzedził z tym myśleniem)
Myślę że to nie zbyt wygórowana cena - na metce jest 75 zł bo to nówka.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:tak więc czekam
choć mam chęć wziąć ja za KT. ale jeszcze myślę (oby mnie nikt nie wyprzedził z tym myśleniem)
Myślę że to nie zbyt wygórowana cena - na metce jest 75 zł bo to nówka.
Ojejku. to mi teraz zadałas ćwieka Ewcia
Ewa L. pisze:Hej!
Witam wszystkich niedzielnie!![]()
Mokro, mglisto i nie przyjemnie na dworku. Przysnęło mi się i mam godz. poślizg. Zaraz się zbieram do Tygryska a potem jadę do Galerii Łódzkiej w poszukiwaniu ogumienia na zimę bo zeszłoroczne kozaki szlag mi właśnie trafił.![]()
Miłego dzionka życzę i do zobaczenia później.![]()
Nadal zapraszam na bazarek dla Tygryska. Przez brak listopadowej wypłaty strasznie mój budżet kulejea Tygryniu potrzebuje jedzonka i leków na leczenie uszek ze świerzbowca bo tylko zdrowy ma szansę na domek.
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:Hej!
Witam wszystkich niedzielnie!![]()
Mokro, mglisto i nie przyjemnie na dworku. Przysnęło mi się i mam godz. poślizg. Zaraz się zbieram do Tygryska a potem jadę do Galerii Łódzkiej w poszukiwaniu ogumienia na zimę bo zeszłoroczne kozaki szlag mi właśnie trafił.![]()
Miłego dzionka życzę i do zobaczenia później.![]()
Nadal zapraszam na bazarek dla Tygryska. Przez brak listopadowej wypłaty strasznie mój budżet kulejea Tygryniu potrzebuje jedzonka i leków na leczenie uszek ze świerzbowca bo tylko zdrowy ma szansę na domek.
Hej Miśki![]()
![]()
![]()
...w poszukiwaniu ogumienia na zimępadłam z tego
Ode mnie na razie w piatek poszło Ewuś 20 zł ,a jak u mnie się wszystko ustabilizuje postaram sie więcej CI pomóc.A jak luźniejszy czas będę miała,to podjadę Ci pomóc ot tak przy Tygrysku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 37 gości