Chwała kościom z udek kurczaka, że można je rzucić kotu i dać zajęcie na te 10 minut

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:To ja może na czas jutrzejszego barfa zamontuję kamerkę w kuchni
Chwała kościom z udek kurczaka, że można je rzucić kotu i dać zajęcie na te 10 minut
Spilett pisze:Bojojojojoju jakie one przecudne
Miraclle pisze:Kasiu niepościelone łóżko, a co tamnajważniejsze Muszu szczęśliwy
![]()
Tofiś robi podobnie ledwo co wstaję z łóżka, a on leci leżeć na ciepłe![]()
![]()
Mój Kochany![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cudowny pyszczek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciotka cmoka![]()
![]()
Teemulka woli plecak od łóżeczka, to ci heca![]()
Jak zawsze grzeczny i kochany![]()
![]()
![]()
![]()
Ciotka również cmoka ale w łapeczki![]()
![]()
Witaj Kasiu
Miraclle pisze:Dzień dobry Kasiu![]()
![]()
Foch musiał być, jak tak można bez wiedzy kotka sprowadzić innego do JEGO królestwa![]()
Dziwna sprawa z tymi dziąsłami ale może to przez maść, blokuje paskudztwo.
Tofiś lubi na mnie leżeć, mruczy, ugniata i jest tak słodko. Takimi miziakami może mnie nawet budzić w środku nocy, duża wybaczy![]()
![]()
Miłego dnia
Miraclle pisze:Koty mają świetną pamięć![]()
Kubuś wyczuwa kto jest dobry i tylko do niektórych gości podchodzi.
Jednego mojego wujka nie cierpi, ale to zły człowiek jest i kotek od razu wyczuł![]()
Ładna trawka ciekawe czy będą skubać regularnie![]()
![]()
Myszolandia pisze:
Eeeeeejjjjjjjjjjjjj![]()
![]()
Miraclle pisze:Witaj Kasiu![]()
![]()
Nie wszystkie koty są towarzyskie. Sa takie które kochają swoich dużych, swój domek i na tym się kończy. Każda zmiana je przytłacza.
Takie ponoć są rosyjskie, tak czytałam. Mają dość delikatną psychikę. Ale czy tak jest wypadało by zapytać właścicieli tej rasy.
Najważniejsze, że go niezmuszanie do gości, pod łóżkiem czuje się bezpiecznie![]()
Kubuś jak kogoś się boi albo nielubi to wychodzi do drugiego pokoju i kładzie się na parapet.
Kiedyś u mnie były duże spotkania rodzinne, od kiedy mają zdiagnozowane FeLV imprezy się skończyły.
Nie chce ich denerwować to raz, a dwa nie lubię takich spotkań. Co innego jak odwiedzi mnie brat z narzeczoną, a co innego rodzina za którą nie przepadam![]()
Od zawsze powtarzam koty są mądre i sprytne, a sprytu akurat psom brakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 136 gości