Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:MaryLux pisze:Danusia pisze:Mogę zostać na jutrzejszy obiad
Jasne. Będzie makaron z nudlami
uwielbiam makaron
To na drugie będą nudle z makaronem
Na deser proponuję kluski
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co ta twoja Duża ino makaronu żre. Ciebie też makaronu karmi?
Ja czasami amciam makaronu, bo lubiam próbowić co Duża ma na talerzu. A ona marudzi, że ona mi z miski nie wyjada to ja mam jej nie wyjadać zez talerza. A czy ja jej nie pozwalam amciać z mojej miseczki?
I miauczę ci Ineczko że jezdeś piąkna. A twoja Duża pewnie ci zazdrośni piąknego futerka i oczek i uszek i wogóle.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Miaudobry, Ineczko. Co porabiasz? Bo my się ganiałyśmy, a teraz bałkonujemy. Duża znowuż marudzi, że zimno i mokro i się pochorujemy. Ale co ona tam wie. Lepiej by więcej amciu dała.
Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co ta twoja Duża ino makaronu żre. Ciebie też makaronu karmi?
Ja czasami amciam makaronu, bo lubiam próbowić co Duża ma na talerzu. A ona marudzi, że ona mi z miski nie wyjada to ja mam jej nie wyjadać zez talerza. A czy ja jej nie pozwalam amciać z mojej miseczki?
I miauczę ci Ineczko że jezdeś piąkna. A twoja Duża pewnie ci zazdrośni piąknego futerka i oczek i uszek i wogóle.
Książniczka Ofelja
Nie mam czego zazdrościć. Mam swoje oczka i uszka, ładniejsze niż Inka.
Duża
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co ta twoja Duża ino makaronu żre. Ciebie też makaronu karmi?
Książniczka Ofelja
Duża
Ale ślicznych łapeczek i ogonka nie masz - he
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Co ta twoja Duża ino makaronu żre. Ciebie też makaronu karmi?
Książniczka Ofelja
Duża
Ale ślicznych łapeczek i ogonka nie masz - he
Ogonek mam. Tylko że schowany
MaryLux pisze:Nie mam łaputek. W zamian mam rączki, które umieją zrobić amciu
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Nie mam łaputek. W zamian mam rączki, które umieją zrobić amciu
To już coś ale nie to samo![]()
A takiego ślicznego pysia masz co to amciu wcina
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Nie mam łaputek. W zamian mam rączki, które umieją zrobić amciu
To już coś ale nie to samo![]()
A takiego ślicznego pysia masz co to amciu wcina
Śliczniejszego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, Sigrid i 916 gości