Ewa L. pisze:Ale ja nie pracuję w Lidlu i nawet mimo że u nas jest nie byłam tam nigdy w życiu!
ja też tam nie bywam bo tam wc nie ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ale ja nie pracuję w Lidlu i nawet mimo że u nas jest nie byłam tam nigdy w życiu!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ale ja nie pracuję w Lidlu i nawet mimo że u nas jest nie byłam tam nigdy w życiu!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Idę głowę umyć bo wczoraj wieczorem jak wracałam do domu to bardzo zmokłam.
Padał taki drobny deszcz a nie miałam parasolki.
to przecieżci deszczyk umył głowę![]()
po co będziesz po nim poprawiać
podobno po deszczówce najładniejsze włoski
Ewa L. pisze:U mnie przyjęli wczoraj nową dziewczynę. Ma takie niespotykane imię - Ernesta czy jakoś tak. Młoda ok 20 kilku lat wcześniej pracowała w Żabce.
Myślę że będą z niej ludzie.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Ale ja nie pracuję w Lidlu i nawet mimo że u nas jest nie byłam tam nigdy w życiu!
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:U mnie przyjęli wczoraj nową dziewczynę. Ma takie niespotykane imię - Ernesta czy jakoś tak. Młoda ok 20 kilku lat wcześniej pracowała w Żabce.
Myślę że będą z niej ludzie.
moze już są, jeśli wytrzymuje w tym zawodzie
mir.ka pisze:ja z większych sklepów to tylko w Auchanie robię, duży wybór i niskie ceny, jeżdzimy raz na jakiś czas
a niedaleko na osiedlu to mam tylko Stonkę czy Biedronkę, ale tam wcale nie chodzę, w tym sklepie byłam moze 2 czy 3 razy, ale tam nie ma tego co kupuję i jeszcze drogo i nie można płacić kartą, a nawet w sklepach osiedlowych jest taka możliwość
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:ja z większych sklepów to tylko w Auchanie robię, duży wybór i niskie ceny, jeżdzimy raz na jakiś czas
a niedaleko na osiedlu to mam tylko Stonkę czy Biedronkę, ale tam wcale nie chodzę, w tym sklepie byłam moze 2 czy 3 razy, ale tam nie ma tego co kupuję i jeszcze drogo i nie można płacić kartą, a nawet w sklepach osiedlowych jest taka możliwość
Tak - Biedronki pod względem płatności są daleko w tyle. Co to za duży sklep gdzie nie można płacić kartą.
Ewa L. pisze:Zaraz idę się szykować bo za 40 min. muszę wyjść.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:ja z większych sklepów to tylko w Auchanie robię, duży wybór i niskie ceny, jeżdzimy raz na jakiś czas
Tak - Biedronki pod względem płatności są daleko w tyle. Co to za duży sklep gdzie nie można płacić kartą.
przy tej mojej łaskawie postawili niedawno bankomat , tylko BS i jak ktos nie sprawdzi opłat nie nieźle zapłaci za prowizję, mnie akurat to nie dotyczy bo mam wszystkie bankomaty za darmo, ale jakieś ułatwienie mi zrobili, jedyny plus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1416 gości