Mam nadzieję że dzisiejszy halny Was nie porwał, bo trzeba będzie szukać gdzieś w Katowicach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JolaJ pisze:Ja widziałam. Piękna, zgrabna, mądra, inteligentna, dobrze wychowana, kulturalna, a co najbardziej niesprawiedliwe to młoda!
młodziutka!
a i jeszcze rozkochała w sobie mojego kota!
JolaJ pisze:a i jeszcze rozkochała w sobie mojego kota!
Revontulet pisze:A przede wszystkim śmierdząca kocimi kupami![]()
Revontulet pisze:A przede wszystkim śmierdząca kocimi kupami![]()
akne pisze:Revontulet pisze:A przede wszystkim śmierdząca kocimi kupami![]()
Revontulet z wrodzoną sobie skromnością odwraca uwagę od piękna Zorzy przywołując na tapetę przyziemne aspekty pomagania porzuconym kotom.
Revontulet dziś pewnie urobiła się po łokcie i pewnie wciąż ma w nosie ten słodki duszący zapach schroniska.
(...)
akne pisze:Revontulet dziś pewnie urobiła się po łokcie i pewnie wciąż ma w nosie ten słodki duszący zapach schroniska.
(...)
morelowa pisze:Revontulet pisze:A przede wszystkim śmierdząca kocimi kupami![]()
Ale nie musisz wracać autobusem ??
Revontulet pisze:Wyszłam przed 18.00 i nie wiem jak się nazywam.
Smrodek rzecz jasna nadal czuję. Mimo kąpieli.
akne pisze:Revontulet pisze:Wyszłam przed 18.00 i nie wiem jak się nazywam.
Smrodek rzecz jasna nadal czuję. Mimo kąpieli.
Ten cholerny smrodek schroniska zostaje w nosie - nie da się tego zmyć.
A w głowie zostaje na zawsze.
Na butach też.
Mam poczucie winy, że dziś mnie nie było w schronisku - kiedy Wy się urabiałyście po łokcie, wystawiałam w zaciszu domowym aukcje na naszym koncie na Allegro i padłam po 4 godzinach myślenia i szukania właściwej kategorii, ceny, dorabiania lepszych zdjęć w łazience. Wystawiłam nieco ponad 20 aukcji. Tylko tyle.
A Wy w tym czasie naprawdę pomagałyście Kotom.
akne pisze:Ten cholerny smrodek schroniska zostaje w nosie - nie da się tego zmyć.
A w głowie zostaje na zawsze.
kuba.kaczor13 pisze:nie licytujmy się ,plissssss.
kuba.kaczor13 pisze: a ja przesiedziałem na adopcyjnym ......................![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 146 gości