Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:troszku późno jak na kastrację, cały dzień będzie głodnyi noc też będziesz miała z głowy bo będziesz ganiać za Cudaczkiem....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:troszku późno jak na kastrację, cały dzień będzie głodnyi noc też będziesz miała z głowy bo będziesz ganiać za Cudaczkiem....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiem, Basiuale nie ma innej możliwości, żeby go wcześniej podesłać,chyba że po 14-tym, ale jak znam życie to pewnie mi znowu by coś nie wyszło
więc jakoś sobie poradzę...i przyrzekam
zadbam o niego jak najlepiej
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:troszku późno jak na kastrację, cały dzień będzie głodnyi noc też będziesz miała z głowy bo będziesz ganiać za Cudaczkiem....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wiem, Basiuale nie ma innej możliwości, żeby go wcześniej podesłać,chyba że po 14-tym, ale jak znam życie to pewnie mi znowu by coś nie wyszło
więc jakoś sobie poradzę...i przyrzekam
zadbam o niego jak najlepiej
W to nikt nie wątpi![]()
rudy kociak pisze:No nie szantażystka![]()
przestraszyła biednego chłopinę powiększeniem zwierzyńca
mogę podesłać trochę słoneczka,u mnie 30 stopni ciepła(chyba po raz pierwszy w tym roku tak temperatura wzrosła i deszczu ani słychu,ani widu-robi się już sucho
rudy kociak pisze:No nie szantażystka![]()
mogę podesłać trochę słoneczka,u mnie 30 stopni ciepła(chyba po raz pierwszy w tym roku tak temperatura wzrosła i deszczu ani słychu,ani widu-robi się już sucho
Ewa L. pisze:rudy kociak pisze:No nie szantażystka![]()
To ty skąd jesteś że taki upał u ciebie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 397 gości