Fasolko, sądząc po tym, jak szybko Dyziek biega, to ma się bardzo dobrze. W dodatku Duża go rozpuszcza i daje mu saszetki "dla chorowitków". A Bajce i mnie takie zwykłe. Klakier
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
I my witamy gorąco, tym bardziej, że upał od rana.
Wczoraj Dyzio postanowił się ochłodzić i zrobił sobie zimną kąpiel. Nie wiem, jak to zrobił - po prostu w pewnym momencie zauważyłam, że ma cały grzbiet mokry. Śledztwo wykazało, że zniknęła natomiast zawartość jednej z misek z wodą. Jak się udało Dyziowi wykąpać w tej misce, pozostanie jego tajemnicą.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
a do mnie też przyszła pocztówka z Chin !!! ale Młody chyba pomylił dedykacje - zamiast kochające córki chyba miało być kochające ko-córki co do chińskiego tekstu - super! - w niedzielę przetestuję wuja, który twierdzi że od angielskiegoe prostszy jest tylko chiński
hihihi, no właśnie nie samam ciekawa co to miało być, u mnie za córkę ewentualnie by mogła robić Wykałaczka, ale jest tylko jedna, reszta to synki - z których jeden w przeliczeniu na ludzkie lata skończył 80-tkę