MORFEUSZ zwykły łaciaty szczęśliwy w DS u aleusha :):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 09, 2012 17:38 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kociara82 pisze:jest uroczy, sliczny, niesamowity pieszczoch, ktory najchetniej przykleil by sie do czlowieka raz a porzadnie, raz na zawsze :1luvu: :1luvu: to naprawde fajny koti, fajny kumpel :)

wykorzystam w ogłoszeniu, co? Mam w planach troszkę zmienic tekst i na pewno tytuł.
Macie moze jakiś pomysł na tytuł?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 09, 2012 18:08 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

rob jak uwazasz, byleby to tylko odnioslo porzadany efekt w postaci domku :) cel uswieca srodki-jak to mowia ;)

ja pomyslow nie mam zadnych, stopily sie w tym upale, ktory nas nie opuszczal przez ostatnie dni, a podobno po 21 lipca bedzie powtorka z rozrywki, tzn z upalow

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lip 09, 2012 18:28 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Chciałabym dać Morfeuszowi dom, ale z tego co tu czytałam ma traumę związaną z psem, a ja oprócz kotów mam też psa.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pon lip 09, 2012 20:01 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Marzenia11 pisze:
Kociara82 pisze:jest uroczy, sliczny, niesamowity pieszczoch, ktory najchetniej przykleil by sie do czlowieka raz a porzadnie, raz na zawsze :1luvu: :1luvu: to naprawde fajny koti, fajny kumpel :)

wykorzystam w ogłoszeniu, co? Mam w planach troszkę zmienic tekst i na pewno tytuł.
Macie moze jakiś pomysł na tytuł?

Marzenia jesteś wielka :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lip 09, 2012 20:05 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

aleusha pisze:Chciałabym dać Morfeuszowi dom, ale z tego co tu czytałam ma traumę związaną z psem, a ja oprócz kotów mam też psa.

Wiesz to zależy jaki pies, bo on miał totalna traumę z psem a dokładniej z niepodpowiedzianym opiekunem a przy mądrym opiekunie jest szansa i zależy tez dużo od psa , napisz proszę coś więcej o sobie o piesiu którego masz :) U mnie teraz sa 3 psy i jako tako z nimi funkcjonuje ale do ideału daleko :| , on potrzebuje domu gdzie go nikt nie będzie stresować .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 09, 2012 20:07 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

aleusha pisze:Chciałabym dać Morfeuszowi dom, ale z tego co tu czytałam ma traumę związaną z psem, a ja oprócz kotów mam też psa.

Morfeuszek ma traumę związaną z psem, ponieważ pies był w stosunku do niego agresywny.
W tej chwili Morfeusz mieszka z trzema pieskami i nie jest źle.
Jeśli twój piesek dobrze dogaduje się z kotami, nie powinno być źle. :roll:

Decyzja oczywiście należy do Justyny :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lip 09, 2012 20:13 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfiego bardzo boli brzuch :cry: , miał usg i pęcherz nie jest pełny ale jest bardzo zagazowany i ma złogi kałowe i to jest prawdopodobna przyczyna jego bólu, dostał lek rozkurczowy i coś jeszcze , nie pamiętam :oops: , miał tez podany kontrast i jesli do jutra nie zrobi kupala to niewykluczone że bedzie trzeba go otwierać :cry:
Do weta jechałam taxi 12 zł a z powrotem mnie podwiozła do Karolina :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 09, 2012 20:15 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Za kupala :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 09, 2012 21:05 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Morfeuszku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lip 09, 2012 21:10 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 09, 2012 21:30 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Obecnie mam 2 letnią suczkę bullterriera. Mieszka z dwoma 3 miesięcznymi kotkami i około 2 letnią kotką. Kocięta mamy od 3 tyg. i na razie ich kontakty są nadzorowane. Pies bardzo pozytywnie jest zainteresowany nowymi zwierzakami. Wiadomo, że trzeba uważać przy karmieniu i mieć na towarzystwo cały czas oko. Ze starszą kotką już nie musimy tak uważać.
Starszą kotkę dostaliśmy w "spadku" razem z domem, ale przyzwyczaiła się do nas i mieszka razem z nami. Wiadomo, że latem częściej jej nie ma w domu niż jest :) ale te wszystkie gryzonie same się nie upolują :)
Oprócz tego stadka mamy jeszcze 2 dochodzące kocury. Jednak one najbardziej kochają nas w zimie, a im niższa temperatura tym większa ich miłość.
Co do warunków - mamy dom z dużym ogrodem, a dokoła same pola.
Jeśli są jeszcze jakieś pytania, to chętnie odpowiemy.
Dr Julię i dr Karolinę znamy :) chodziliśmy z naszym poprzednim kotem do nich, a teraz jak jesteśmy w Tychach to wpadamy z psem na kontrolę. Proszę przekazac od bullterrierki Viki pozdorwienia dla obydwu pań :)
Obrazek

aleusha

Post » Pon lip 09, 2012 21:34 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Kotkę macie w planach wysterylizować? To ważne i dość pilne...
Morfeusz mialby byc wychodzący?

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pon lip 09, 2012 21:41 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Starsza kotka jest już po sterylce, a młode pójdą jak tylko osiągną dojrzałość. Jeśli chodzi o wychodzenie, to tylko od niego będzie zależało. W domu jest na tyle miejsca, że każdy się pomieści nie przeszkadzając drugiemu.
Obrazek

aleusha

Post » Pon lip 09, 2012 22:07 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Justynka nie wie, czy da radę wejść jeszcze na forum (masa obowiązków przy zwierzakach).
Przekazuję nr telefonu, najprościej porozmawiać osobiście :wink: :) 507 300 768
Od siebie dodam, że najspokojniejsza pora u Justyny to godzina 15:00 wtedy można spokojnie porozmawiać :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 09, 2012 22:12 Re: MORFEUSZ zwykły łaciaty wrócił z DS z chorą skórą TYCHY

Dzięki, odezwę się .
Obrazek

aleusha

[poprzednia][następna]