Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 17, 2012 16:55 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Muszą dojść do siebie. Właśnie Duży wrócił z pracy i składał im życzenia tak wylewnie, że omal nie wyzionęły ducha.

Ale dziękujemy!! :1luvu: Jak dorwę, to wyściskam.

A tak poza tym - dziś mijają 4 lata odkąd JOŻiCZEK jest z nami. Tak, tak... 4 lata temu przywieźliśmy rozczochranego zezolka... :mrgreen:
Aniada

Post » Pt lut 17, 2012 19:16 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:dziś mijają 4 lata odkąd JOŻiCZEK jest z nami. Tak, tak... 4 lata temu przywieźliśmy rozczochranego zezolka... :mrgreen:

To już cztery lata 8O A ja pamiętam jak się zamartwiałaś, że Cześ zje malucha na śniadanie :ryk:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt lut 17, 2012 19:31 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

barba50 pisze:
Aniada pisze:dziś mijają 4 lata odkąd JOŻiCZEK jest z nami. Tak, tak... 4 lata temu przywieźliśmy rozczochranego zezolka... :mrgreen:

To już cztery lata 8O A ja pamiętam jak się zamartwiałaś, że Cześ zje malucha na śniadanie :ryk:

Chyba mam zmęczony mózg Obrazek, czuję deja-vu...

:mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pt lut 17, 2012 19:39 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Hańka pisze:
Chyba mam zmęczony mózg Obrazek, czuję deja-vu...

Nie masz zmęczonego mózgu. Niedawno pieszczoszek obchodził urodzinki i wspominałyśmy dokładnie to samo. Każdy z moich kotów świętuje minimum dwa razy:

- Czesio: urodzinki, datę przyjazdu i Dzień Kota
- Mirmiś: urodzinki, datę przyjazdu i Dzień Kota
- Polcia: datę przyjazdu i Dzień Kota
- Jożik: urodzinki i datę przyjazdu, która się zbiega z Dniem Kota

Aniada

Post » Pt lut 17, 2012 21:11 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Mam propozycję: wymyśl Polci kiedy ma urodzinki.

Ja wymyśliłam Fio: ma razem ze mną, w kwietniu:)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lut 18, 2012 0:08 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Bardzo dużo Czesia w Czesiu, czyli rodzinny wieczór na dywanie :D

http://www.youtube.com/watch?v=6zaQT6Q9 ... e=youtu.be
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 0:30 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Jest podobno nominacja do Oskara za najlepszą rolę kocurską( w podkategorii "kastraciki")dla Czesława (dobra,stara szkoła brytyjska- oni potrafią grać...Ralph Finnes, Alan Rickman i Cześ!).Także zwycięzca kategorii najlepszej roli drugoplanowej jest zdaje sie przesądzony: Królisia( choć rączka też dobrze grała...)
Reżyser?
Mało znany młody talent!
A będzie współzawodniczył z np.Polańskim w tym roku.
Polański nie śpi po nocach ponoć...

Czy to prawda Aniado,że Cześ z Misiem mają zagrać główne role w kolejnej (diabli wiedzą ktorej to już!) części "Piratów z Karaibów"?Roboczy podtytuł "Zemsta z drapaka"
Amka z Fio już się pobiły KTÓRA zagra tam rolę żeńską...stają do castingu.
Podobno za rolę głównej kocicy w tym dziele mają dać rekordową ilość kocich kabanosków.
Amcia odda swoje jamnikowi.Fio będzie jadła aż pęknie.

Joż będzie grał w "Znikając w kanapie"-film szpiegowski, obraz dość statyczny tzw. kino jednego aktora(i kanapy).O tę samą rolę ubiega się Felix,aczkolwiek nie wie czy wyrobi z terminem, bo w tym samym czasie mają z Broniem zagrać w filmie muzycznym,połaczonym z kinem moralnego niepokoju (jakiś pomysł na tytuł?)
Melon zagra w "Szczekajac z wrogiem" ,ćwiczy emisję głosu.

A na końcu przyjdzie Pola, machnie łapą i zrobi porządek w tym Kociwoodzie.

kotkins

Post » Sob lut 18, 2012 1:03 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Kotkins zachwałał więc tu przyszłam
I za nic nie dam się wyrzucić :!:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob lut 18, 2012 1:33 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

kotkins pisze:Melon zagra w "Szczekajac z wrogiem" ,ćwiczy emisję głosu..

a ja słyszałam przecieki, że miał grać w sensacyjno-detektywistycznym serialu "Parówkolwer i Melonik"...? :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Sob lut 18, 2012 8:32 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

kotkins pisze:Jest podobno nominacja do Oskara za najlepszą rolę kocurską( w podkategorii "kastraciki")dla Czesława (dobra,stara szkoła brytyjska- oni potrafią grać...Ralph Finnes, Alan Rickman i Cześ!).Także zwycięzca kategorii najlepszej roli drugoplanowej jest zdaje sie przesądzony: Królisia( choć rączka też dobrze grała...)
Reżyser?
Mało znany młody talent!
A będzie współzawodniczył z np.Polańskim w tym roku.
Polański nie śpi po nocach ponoć...

Czy to prawda Aniado,że Cześ z Misiem mają zagrać główne role w kolejnej (diabli wiedzą ktorej to już!) części "Piratów z Karaibów"?Roboczy podtytuł "Zemsta z drapaka"
Amka z Fio już się pobiły KTÓRA zagra tam rolę żeńską...stają do castingu.
Podobno za rolę głównej kocicy w tym dziele mają dać rekordową ilość kocich kabanosków.
Amcia odda swoje jamnikowi.Fio będzie jadła aż pęknie.

Joż będzie grał w "Znikając w kanapie"-film szpiegowski, obraz dość statyczny tzw. kino jednego aktora(i kanapy).O tę samą rolę ubiega się Felix,aczkolwiek nie wie czy wyrobi z terminem, bo w tym samym czasie mają z Broniem zagrać w filmie muzycznym,połaczonym z kinem moralnego niepokoju (jakiś pomysł na tytuł?)
Melon zagra w "Szczekajac z wrogiem" ,ćwiczy emisję głosu.

A na końcu przyjdzie Pola, machnie łapą i zrobi porządek w tym Kociwoodzie.

dla Poli mam role Scarlett w"Przemineło z futrem"-Czesław w roli Retta Butlera :D
zdjęcia rozoczynają sie po strzyżeniu :kotek:
następna mega produkcja to "Tańczący z kotami" w obsadzie wszyscy.
watek melodramatyczny zrobi furorę.
na koniec kultowa produkcja pt"Zdenek Malutki" w roli Zdenka -Zdenek :mrgreen:
jest jeszcze jedna opcja,nieco archaiczna-"Siedemnaście mgnień Misia" :kotek:

Oraz serial dla młodzieży"Czesiotoo" w roli Old Shatterhanda- Joż
Serniczek

Post » Sob lut 18, 2012 9:18 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Ło mamuniu :ryk: Popłakałam się. :lol:

Mirmiłwood pracuje się też intensywnie nad mega-produkcją: "Czesłavelli, marudzący kastrat". :?

Kotkins, słyszałam, że ma być druga część "Szczekając z wrogiem" i będzie to "Sypiając z Dużą". W roli głównej - Joż.

Pola - poza "Przeminęło z futrem" - ma już zaklepaną rolę w "Pola ubiera się u Prady", gdzie zagra demoniczną szefową. Przewiduje się, że będzie to rola jej życia i kotka układa już przemówienie na oskarową galę. Poszukujemy jednak nieśmiałej koteczki do roli jej pracownicy i sądzę, że Fio nadawałaby się tutaj idealnie.
Polka obsadzona jest więc w kasowych produkcjach, a świat nadal cierpi na brak klasycznych femme fatale. Do "Mruczących Wzgórz" zaproponowałabym zatem Muffkę Sernikową. Należałoby rozważyć też, kto jej będzie partnerował. Może Szynszyl??? Może Nocnik?? Nocnik wydaje się w sam raz.

Bolkowa, zostawaj!! :piwa:
Ostatnio edytowano Sob lut 18, 2012 9:29 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 9:27 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aaaa, zapomniałabym. Są już fotosy do nowej wersji "Strażnik Jej Królewskiej Mości":

Obrazek
Aniada

Post » Sob lut 18, 2012 10:23 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

"Przeminęło z futrem" -będzie hit! :mrgreen:
Fio się nie nada,Fio jest zbyt statyczna.Amelia jest idealna w roli ofiary ,bo skacze jak wiewiórka w stresie.To podstawa w tej roli!Kino oszaleje!
Taaaakkk...bedzie jeszcze nowa wersja "Jak zostać Królem", w roli głównej Misio.
W roli nauczyciela- Czesio.

Do Fio pasowałaba raczej "Żelaznopazurkowa dama",ale o tę rolę ubiega się słynna Hogata("przywalić Ci łapą?") od Mary_Poole.Fio niewzruszona, ma kręcić remake "Kocicy z perłą"(perłę już mi ukradła,wczoraj znalazlam kolczyk ukryty w kociej budce).

Bedzie też "Miś,Cześ, Barcelona" i Miś nie wie czy ma grać Misia czy Barcelonę...

kotkins

Post » Sob lut 18, 2012 13:03 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

Aniada pisze:Bardzo dużo Czesia w Czesiu, czyli rodzinny wieczór na dywanie :D

http://www.youtube.com/watch?v=6zaQT6Q9 ... e=youtu.be

Aleee bym Czechula wymiąchała :twisted:
Aniada pisze: "Czesłavelli, marudzący kastrat". :?

To samo powtarzam Mrusieldzie często :lol:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lut 18, 2012 13:06 Re: Mirmiłki w kolorze niebieskim :) - i ... filmik.

jozefina1970 pisze:Aleee bym Czechula wymiąchała :twisted:

Wpadaj na kawę. :D Teraz będę jeździła do Katowic tylko dwa razy w miesiącu, to możemy się jakoś dogadać ;)
Ostatnio edytowano Sob lut 18, 2012 13:21 przez Aniada, łącznie edytowano 1 raz
Aniada

[poprzednia][następna]