SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 30, 2011 12:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
Erin pisze:Cześć Słoneczka! :)
Gosiu, kuruj się, bop musisz mieć siły na Sylwestra :ok:

Erin, w Sylwestra to ja pracuję :( .
Ostatnią drugą mam :( .
Śnieg pada 8O ....

W takim razie życzę Ci nie zbyt uciążliwej pracy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 30, 2011 12:30 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Ano w Sylwestra, co zrobić :( .
Specjalnie się nie martwię, bo i tak żadnych planów nie mam...ale to i tak trochę przykro.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 30, 2011 12:34 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:Ano w Sylwestra, co zrobić :( .
Specjalnie się nie martwię, bo i tak żadnych planów nie mam...ale to i tak trochę przykro.

Druga zmiana kończy się chyba o 22?

Wiesz gdzie mieszkam?

Tylko muszę wiedzieć co możesz jeść.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 12:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:

Wiesz gdzie mieszkam?

Dzięki, Aga, kochana z Ciebie dziewuszka, ale po dniówce przerzucania zacisków to mam tylko ochotę na kawę i wyro :( ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 30, 2011 12:36 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

Wiesz gdzie mieszkam?

Dzięki, Aga, kochana z Ciebie dziewuszka, ale po dniówce przerzucania zacisków to mam tylko ochotę na kawę i wyro :( ...

To tym bardziej zapraszam :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 14:59 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

vip0 pisze:
Erin pisze:Cześć Słoneczka! :)
Gosiu, kuruj się, bop musisz mieć siły na Sylwestra :ok:

Erin, w Sylwestra to ja pracuję :( .
Ostatnią drugą mam :( .
Śnieg pada 8O ....

O rany, bardzo ci współczuję :( To o której ty dotrzesz do domu???

A z drugiej strony może to dobry znak. Podobno, jak się stary rok kończy, taki będzie następny. Może to dobra wróżba na posiadanie pracy :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 30, 2011 17:11 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

witam ponownie :)
wątek "początkowy" zaczęłam czytać przy śniadaniu i o mały włos nie spóźniłam sie do pracy ;)
Małgoś widziałam że Aluś oswojony...w sensie, że to doczytalam :)
jak ja bym chciała, żeby Rudek też tak się przychodził tulić.... choć momentami wydaje mi się, że jak zamieszkał u nas to byl bardziej miziasty a teraz chwilami sprawia wrażenie jakby sie nudził w domu jak nas nie ma....
coraz bardziej chodzi po nas myśl o dokoceniu 8)

vip0 pisze:Na chwilkę się pożegnam, bo muszę na targ w celu zakupienia serduszek drobiowych...nigdzie indziej nie idę, bo mój wrzodzik się odezwał wielkim krzykiem, nie śpię przez gada od 2.38 dokładnie :evil: .

no Ciebie to akurat widziałam jak leciałas na ten targ 8) chciałam napipać ale co będe Cię straszyć....

vip0 pisze:Śnieg pada 8O ....

oj tam snieg od razu... popadało i stopniało...
i to by było na tyle jesli chodzi o śnieg.....

najszczesliwsza pisze:To tym bardziej zapraszam :mrgreen:

ej no.... to może u mnie się spotkamy :D
jeśli się nie mylę to jestem po środku między wami.... oczywiście w zalezności od tego jak się patrzy... ;)

u mnie dzisiaj troszkę zwariowany dzień i chyba się ciesze, że dobiega końca....
za to coś mnie kręci w nosie i mam nadzieje, że to nie objaw jakiegoś choróbska bo jakoś nieszczególnie mi się podoba.....

uciekam poczytać troszkę i może cos zrobię bo maloletniej chrzestna ma zajrzeć...
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt gru 30, 2011 18:27 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Pozdrawiamy wieczornie naszą gromadką :P
Johaśka, witaj :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt gru 30, 2011 19:05 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:
najszczesliwsza pisze:To tym bardziej zapraszam :mrgreen:

ej no.... to może u mnie się spotkamy :D
jeśli się nie mylę to jestem po środku między wami.... oczywiście w zalezności od tego jak się patrzy... ;)

Kochana ja umieram..
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 19:39 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:Kochana ja umieram..

poumieramy razem.....
katar mam taki, że aż oczy bolą... gardło napiernicza.... samopoczucie poniżej normy....
a za oknem sypie 8O
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 19:44 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

Witam ludu pracujący.Ja też pracuję....całą dobę .Ostatni dzień roku,a ja w pracy.....Tż też,to chociaż mniej przykro.Dziewczynki wypiją szampana same....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 30, 2011 19:49 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:
najszczesliwsza pisze:Kochana ja umieram..

poumieramy razem.....
katar mam taki, że aż oczy bolą... gardło napiernicza.... samopoczucie poniżej normy....
a za oknem sypie 8O

Ooofaktycznie....
Gdzie Ty mieszkasz?
Bo zapomniałam a chyba pisałaś...
Rozważam wyjazd na wycieczkę na pogotowie...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 20:23 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

najszczesliwsza pisze:Ooofaktycznie....
Gdzie Ty mieszkasz?

pogotowie nie bardzo bo stacjonarnego nie mamy juz, jedyne co ci zostaje to przychodnia kolejowa na Wolnosci... wejscie od strony lodowiska....
a ja mieszkam na Trzech Wieszczy, na Krasińskiego.... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt gru 30, 2011 20:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

johaśka pisze:
najszczesliwsza pisze:Ooofaktycznie....
Gdzie Ty mieszkasz?

pogotowie nie bardzo bo stacjonarnego nie mamy juz, jedyne co ci zostaje to przychodnia kolejowa na Wolnosci... wejscie od strony lodowiska....
a ja mieszkam na Trzech Wieszczy, na Krasińskiego.... ;)

To byłyśmy sąsiadkami, ja na Krasińskiego 2

Tam w Kolejowej jest właśnie pogotowie.

śmieszniejsze jest, że mieszkam bramę przed tym wyjazdowym na Klińskiego :evil:
najszczesliwsza

Post » Pt gru 30, 2011 20:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...i Diabeł Tasmański !!!

hehe to sie moze okazac ze sie znamy przynajmniej z widzenia....
aaa no to jak wiesz to ok bo wiele jest takich co nie wiedza ze na Kilinskiego juz pogotowia nie ma... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]