ma boski wzorek na boczku, jak moj Dzidek

U mnie mos jest fanem poduszek, wszystkie rozwala namietnie i regularnie po dywanie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Do łóżeczka przekonał się nawet Laki![]()
On w ogóle lubi wszelkie miękkości do wylegiwania...
A ja dziś miałam atrakcje zimowe...
Wracam autem z pracy, śnieżek sypie delikatnie, niemal niezauważalnie, jest biało, całkiem ciepło i w ogóle dość miło. Jadę powoli, podziwiając białość śniegu i niefrasobliwość miejskich służb drogowych, których działalności próżno szukać na dzisiejszych łódzkich ulicach i już się cieszę, bo jest 15-ta, a ja za chwilkę będę w domu.
Dojeżdżam do skrzyżowania, z naprzeciwka skręca pewna pani, autem dużym i bordowym, marki trudnej do określenia. Skręca, ale jakos tak dziwnie, bo nagle okazuje się, że jedzie wprost na mnieTo się we mnie zagotowało, ale myślę sobie "Nie panikuj". Pani jedzie na mnie i nie ma zamiaru przestać, ja nie bardzo mam gdzie uciec - skręcam ile się da na prawo, ale dużo się nie da... Pani dalej jedzie na mnie... Już się zaczynam zastanawiać, jakiego blacharza wybrać, ile mnie to będzie kosztowało czasu, zdrowia, nerwów i pieniędzy i nagle - staje się cud. Pani zatrzymuje się jakieś 1,5 cm od moich lewych tylnych drzwi.
Horror wysiada przy tym tekście![]()
![]()
![]()
potrafisz stopniować napięcie
![]()
Powroty do domu bywają traumatyczne...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 43 gości