Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:To i ja sie przywitam na chwilę.
Po mojemu to by było tak- weta kamari sklonować, TŻ-ta kamari sklonować, a samą Marysię to w kilkudziesięciu egzemplarzach!
vip0 pisze:Patrz pan panie, jaki chytrus, nie podzieli sie![]()
kamari pisze:vip0 pisze:Patrz pan panie, jaki chytrus, nie podzieli sie![]()
A co, sama sobie znalazłamA szukałam długo
vip0 pisze:I świecę wezmę, bo takich to podobno ze świecą się szuka.
kamari pisze:vip0 pisze:I świecę wezmę, bo takich to podobno ze świecą się szuka.
Sam się trafił, wystarczyło poczekaćMa 3-ch wolnych braci
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:I świecę wezmę, bo takich to podobno ze świecą się szuka.
Jak tacy sami, to ja biorę![]()
![]()
![]()
Zapytaj, czy któryś nie chce chudego patyka z ładnymi włosami, kotami i przychówkiem w postaci dwóch pięknych, dobrze ułożonych córek.
Osoba-czyli ja- jest względnie sympatyczna, niekonfliktowa, niematerialna ( w sensie finansowym ), a dzieci będzie miał gotowe![]()
![]()
.
kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:I świecę wezmę, bo takich to podobno ze świecą się szuka.
![]()
![]()
Zapytaj, czy któryś nie chce chudego patyka z ładnymi włosami, kotami i przychówkiem w postaci dwóch pięknych, dobrze ułożonych córek.
Osoba-czyli ja- jest względnie sympatyczna, niekonfliktowa, niematerialna ( w sensie finansowym ), a dzieci będzie miał gotowe![]()
![]()
.
Popytamchłopaki są świetne (i starsze od nas o kilka lat, co według mnie jest wielką zaletą
), materialnie ustawione
![]()
U nich jest śmiesznie, mój Teżet ma brata bliźniaka, który jest jego totalnym przeciwieństwem, ale inny brat jest prawdzimy klonem - zarówno pod wzgledem charakteru, jak i wyglądu
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:I świecę wezmę, bo takich to podobno ze świecą się szuka.
![]()
![]()
![]()
.
Popytamchłopaki są świetne (i starsze od nas o kilka lat, co według mnie jest wielką zaletą
), materialnie ustawione
![]()
U nich jest śmiesznie, mój Teżet ma brata bliźniaka, który jest jego totalnym przeciwieństwem, ale inny brat jest prawdzimy klonem - zarówno pod wzgledem charakteru, jak i wyglądu
To ja zaklepuję klona!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, MB&Ofelia i 30 gości