Udanych Świąt dla Wszystkich !
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:AYO pisze:Nie rycz Ciotka![]()
Też nie jestem damą![]()
Rok i dwa miesiące pracowałam jako asystent techniczny w katedrze anatomii i antropologi AWF w Gdańsku.Codziennie wyciągałam z przepastnej wanny, pełnej roztworu formaliny, ćwiartki, połówki albo tylko kończyny ludków.
Dla przykładu - dolne pół małego chłopca ...
I słabo mi się zrobiło INO RAZ - jak się za bardzo nawąchałam oparów formaliny w trakcie comiesięcznej zmiany kąpieli.
Nie jestem damą
to już hardcore....
podziwiam
ja bym odpadła, to pewne.
Biedne dziewczęcieszę się, że Miś tak ładnie przeszedł przez zabieg
![]()
Inga a tak odbiegając, to coś ciekawego w tym wielkim, chińskim markecie to jest? oprócz kocich i psich zabawek?
AYO pisze:Fakt - to zajęcie z wannami nie jest dla wszystkich
Georg-inia pisze: A ja to sucz w czystej postaciGadam jak najęta, przy tym bluźnię jak szewc, bagatelizuję umarcie kota z powodu jednej wyrzyganej glisty
i w ogóle w dupie mam cały świat. Egoizm ze mnie wypływa nieodpartym strumieniem
![]()
Duszek686 pisze:Inga![]()
Po takim opisie to mi będzie wstyd nawet zabluźnić
![]()
![]()
![]()
...
A to - to wszystko wielka ściemaNie wierzcie ani w ćwierć zdania
![]()
AYO pisze:Natomiast nie wiem, jak zapatrujesz się na moje obecne zajęcie - czyli szukanie potwierdzenia w papierach tego, że ktoś pracował lat temu X w firmie i miał za to określone zarobki, albo leczył się w pewnej przychodni i potrzebuje na to dowodów do renty
Zdarzyło mi się parę razy naciągnąć fakty o dwa lub trzy dni, żeby dana osoba miała prawo do emerytury
magdaradek pisze:...energia Cię rozpiera...
AYO pisze:Och Georg_inio![]()
Czyż nie mówiłam, że TEN [ 1961] rocznik jest nie do podrobienia![]()
![]()
![]()
Wielkie ukłony dla Miśka![]()
AYO pisze:Jędras [Ojciec] dołożył jeszcze w rozwinięciu tematu - jest pyskata, egocentryczna, leniwa i bardzo wojownicza. Wysiłki jej matki spełzły co do uspokojenia na niczym. Skumulowała wszystkie, najbardziej wredne cechy z trzech pokoleń moich ciotek i kuzynek. Ostrzegam. To czarownica.
Ale ja ją kocham - odparł basem straceniec![]()
W takim razie... trzymaj się synu - zakonkludował Jędras
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter, luty-1, zuza i 415 gości