Kaszmirek zostaje na stałe u Selene00 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 23:40 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Kaszmirek kocha Episię :1luvu:
Razem się bawią, razem jedzą, razem ucinają sobie drzemkę. :mrgreen:
Obrazek
Skarbki kochane. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon lis 22, 2010 23:42 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Słodkie czarnuszki-czarusie :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lis 22, 2010 23:45 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Z moich obserwacji wynika, że czarne koty są najsubtelniejsze, najspokojniejsze, najbardziej zrównoważone, największe pieszczochy.
Chyba mogę wyciągnąć takie wnioski, mam przecież trzy egzemplarze. :D
Obrazek

selene00

Post » Pon lis 22, 2010 23:52 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

selene00 pisze:Z moich obserwacji wynika, że czarne koty są najsubtelniejsze, najspokojniejsze, najbardziej zrównoważone, największe pieszczochy.

Moje czarne też jak najbardziej wyrafinowane :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto lis 23, 2010 0:40 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Czarne są najukochańsze, na równi z buraskami :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lis 23, 2010 9:36 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

ciągnie swój do swego, czyli czarny do czarnego :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 23, 2010 13:33 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

selene00 pisze:Z moich obserwacji wynika, że czarne koty są najsubtelniejsze, najspokojniejsze, najbardziej zrównoważone[...]

O, to ja to koniecznie muszę dać do przeczytania mojemu czarnemu. Chwilę na miejscu nie usiedzi i zaraz kombinuje, co by tu spsocić, demon wcielony :D

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Wto lis 23, 2010 13:43 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

hehehehe,
z moich ostatnich obserwacji wynika
ze białe błekitnookie są namolne
i bezczelnie całusne :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 20:04 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

:lol: O to Kaszmir miał pewnie jakiegoś białego błękitnookiego przodka. :wink:
Wróciliśmy z lecznicy. Obie Anie Kaszmirka obejrzały i orzekły, że jedno oczko lepiej, drugie bez zmian.
Dostał nowe prochy i jakąś papkę o nazwie Enisyl-F.
:ryk: Kaszmir właśnie próbuje ściągnąć Kice skarpetkę. :ryk: Ależ się zawziął!!! :ryk:
Wracając do wizyty u weta, to glutek został zważony i waży 2580g. :D
Dwanaście dni temu ważył 2170g więc przyrost masy ma nawet dla mnie satysfakcjonujący. :ok:
Obrazek

selene00

Post » Śro lis 24, 2010 10:59 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Kaszmirek zgrubiał, jak to na kuraku :wink: :D
Dobrze, że chociaż jedno oczko ma się lepiej, ale na drugie też już pora :twisted: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fajny wariatuńcio Ci się, Iwonko, w międzybiuściu wychował :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Całuski w Kaszmirkowe oczęta. pysio i co tam się tylko nawinie 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 24, 2010 11:30 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

selene00 pisze:Z moich obserwacji wynika, że czarne koty są najsubtelniejsze, najspokojniejsze, najbardziej zrównoważone, największe pieszczochy.

Jak to przeczytałam wczoraj TŻ-owi to mało nie połknął papierosa dławiąc się ze śmiechu.

Nasz czarny Kajtuś to kompletny głupek, cham w stosunku do innych kotów, zachowuje się jak ostatni dres, dobrze, że jest mikrokotem i może reszcie co najwyżej pogwizdać.
Jak się uwali pod lampką w solarium (gdzie spoko i bez najmniejszych awantur mieszczą się trzy kociaste), to syczy i paca łapą na innych, którzy chcieli by się tam położyć. Nie umie się bawić, w ogóle nie ma poczucia humoru, jak ktoś robi podchody "zabawowe" to robi dziką awanturę z sykami. Przedwczoraj byłam świadkiem, gdy Kacper z miną pt. " ale ten Kajtek to jest jednak, kurde, kretyn" oddalił się zniesmaczony po delikatnej próbie położenia się obok niego we wspomnianym solarium. Czarnuch na niego zabluzgał i zaczął wymachiwać bojowo krótkimi odnóżami, jak to ostatnie chamisko. Kacpi mógł mu dać w dziób i przegonić, ale jednak kulturalny z niego kotek i uznał, że z takim tłukiem nie będzie się szarpał.

Jedno się zgadza - pieszczochem, Kajtuś, owszem jest :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 24, 2010 11:36 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

pisiokot pisze:
selene00 pisze:Nasz czarny Kajtuś to kompletny głupek, cham w stosunku do innych kotów, zachowuje się jak ostatni dres, dobrze, że jest mikrokotem i może reszcie co najwyżej pogwizdać.[/size]

no nieeeeeee.........i to tak o własnym kocie???????????? :evil: :evil: :evil:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 24, 2010 11:48 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

Ależ Madziu, my bardzo kochamy tego głupka :D. Tyle, że jesteśmy świadomi, że nasz czarny synuś ideałem nie jest :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 24, 2010 11:54 Re: Kaszmir b.chore oczka i KK :( wsparcie na leczenie!!!

pisiokot pisze:Ależ Madziu, my bardzo kochamy tego głupka :D. Tyle, że jesteśmy świadomi, że nasz czarny synuś ideałem nie jest :D

A dla cioci jest :evil: Bardzo Kajtka uwielbiam :1luvu: I przypomina mi kogoś...
Może i On jest oryginałem, ale chamem? O nie :wink: :smokin:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]