Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KAsia Amy pisze:I ja też witam i humorek pytam?
tillibulek pisze:KAsia Amy pisze:I ja też witam i humorek pytam?
Kasiu AmyDziekuje, ze pytasz, humorek tak samo jak dzisiejszy internet w pracy - jedna strona otwiera sie 15 min, wiec ledwo co idzie cos zrobic.... sredni ten humorek....
![]()
Dzisiaj po raz kolejny mialam do czynienia z nasza wspaniala sluzba zdrowia - pilny problem - potrzebna blyskawiczna konsultacja u lekarza pierwszego kontaktu - termin: za tydzien <juuuupiii!!>, prywatnie: "90 zł"
Paranoja
miniboni17 pisze:Ja też się przywitam
tillibulek pisze:dokladnie, OKI, choc nam nie chodzilo o "naszego" lekarza, tylko byle jakiego i w kilku przychodniach poinformowali nas o takim terminie....
dodam jeszcze tylko, ze w zeszlym roku, tylko z mojej pensji odciagneli 4 tys zl skladek na NFZ - gratuluje naszej wladzy troskliwego podejscia do obywatela
tillibulek pisze:Miniboni, na diecie to chyba zbyt wiele powiedziane, ale ograniczam im roznorodnosci zywieniowe, dostaja ciagle tylko suchą Acanę, mokrą Animonde jednego smaku, troszke surowego miesa czasami, raz na jakis czas Miamora (kupilam te tacki, o ktorych pisalam wczesniej - bez produktow pochodzenia zwierzecego)
Cameo pisze:Magda, nie obrazisz się jeśli wstawię tutaj fotki futrzastych Gosi? bo ona na bazarek to już chyba nie zagląda... raczej tutaj
Moje wcinają teraz alergiczne RC (to bardzo delikatne jedzonko) + full różnych mokrych, od Animondy po Feline Porta. No i mięso.
Może Almo Natura im zasmakuje? moje jedzą to jak szalone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 171 gości