Mili i Amy- komplet białoszaroczarny zaprasza

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 17, 2010 18:59 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

No to kciuki za babcię :ok:
Mam nadzieję, że Amy i Mila dzielnie i skutecznie podnoszą Cię na duchu!

ptaszydło

Od: Czw paź 22, 2009 16:33

Post » Śro lut 17, 2010 19:41 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Amy i Mili jak zwykle czują co jest grane i stoją na wysokości zadania!
Wam również dziękuje, że jesteście i z babcią.. :) Na pewno odczuwa tak duże wsparcie..
Dostaje jeszcze teofiline. Z tego co się dowiedziałam po kroplówkach zaczyna się wszystko ruszać włącznie nawet z odksztuszaniem!
Teraz byle się nie odwodniła! :ok:

Aha Amy dzisiaj bardzo pilnie pomagała mi układać w szafkach, a Mili uznała, że w święto pracować nie będzie i zasnęła na mojej torebce :)

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Śro lut 17, 2010 19:45 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

KAsia Amy pisze:Amy i Mili jak zwykle czują co jest grane i stoją na wysokości zadania!
Wam również dziękuje, że jesteście i z babcią.. :) Na pewno odczuwa tak duże wsparcie..
Dostaje jeszcze teofiline. Z tego co się dowiedziałam po kroplówkach zaczyna się wszystko ruszać włącznie nawet z odksztuszaniem!

Aha Amy dzisiaj bardzo pilnie pomagała mi układać w szafkach, a Mili uznała, że w święto pracować nie będzie i zasnęła na mojej torebce :)

Teofilina ,to przeciw dusznosciom, .
Napewno bilans płynow jest pod kontrolą, a na chwile obecną musi sie troche odwodnic, to bardzo wazne :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro lut 17, 2010 20:05 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

trawa11 pisze:
KAsia Amy pisze:Amy i Mili jak zwykle czują co jest grane i stoją na wysokości zadania!

Teofilina ,to przeciw dusznosciom, .
Napewno bilans płynow jest pod kontrolą, a na chwile obecną musi sie troche odwodnic, to bardzo wazne :ok:

No tak, kurcze źle napisałam w sensie, że za bardzo odwodnić..
Właśnie obczytuje te wszystkie leki w Internecie.. Babcia mówi, że trochę jakby już czuję poprawę.. Ale niestety cały czas lata do wc..
Oby już teraz szło ku lepszemu..
Dziękuje trawko za wszystkie cenne informacje!

KAsia Amy

Post » Śro lut 17, 2010 20:09 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

KAsia Amy pisze:
Właśnie obczytuje te wszystkie leki w Internecie.. Babcia mówi, że trochę jakby już czuję poprawę.. Ale niestety cały czas lata do wc..

to dobrze,ze lata czesto do WC :wink: , to znaczy ,ze woda schodzi :ok:
zapewne ja to troche osłabi :roll: ,ale mam nadzieje ,ze apetyt ma :?:
Obrazek

Danusia

Post » Śro lut 17, 2010 20:28 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

trawa11 pisze:
KAsia Amy pisze:

to dobrze,ze lata czesto do WC :wink: , to znaczy ,ze woda schodzi :ok:
zapewne ja to troche osłabi :roll: ,ale mam nadzieje ,ze apetyt ma :?:

Coś tam je.. Ale żeby jakoś szalała w tej kwestii to nie bardzo.. To co dostanie zje, ale nic ponad to..

KAsia Amy

Post » Czw lut 18, 2010 8:54 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Hej kotusie i Duża! Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lut 18, 2010 11:09 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

KAsia Amy pisze:
Coś tam je.. Ale żeby jakoś szalała w tej kwestii to nie bardzo.. To co dostanie zje, ale nic ponad to..

nie no :lol: , szaleć to nie nie ,bo waidomo ,ze przy cukrzycy to nie mozliwe. najwżniejsze ,zeby jadła tyle ile potrzeba , no i płyny zapewne musi narazie ograniczyć :roll: .
Kciuki caly czas są :ok:

i dzień dobry :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Czw lut 18, 2010 11:24 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

trawa11 pisze:
KAsia Amy pisze:

nie no :lol: , szaleć to nie nie ,bo waidomo ,ze przy cukrzycy to nie mozliwe. najwżniejsze ,zeby jadła tyle ile potrzeba , no i płyny zapewne musi narazie ograniczyć :roll: .
Kciuki caly czas są :ok:

i dzień dobry :1luvu:

Dzisiaj już nawet głos ma mocniejszy! :ok:

KAsia Amy

Post » Czw lut 18, 2010 11:49 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

dzien dobry :)

trzymamy :ok:

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw lut 18, 2010 11:52 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Napisałam wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw lut 18, 2010 14:15 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Trzymajcie kciuki, trzymajcie!
A jaki wierszyk Inusiu?

KAsia Amy

Post » Czw lut 18, 2010 14:30 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

Uff... Jeśli babcia zjada co dają to wystarczy, więcej nie musi. Latanie do wc też korzystne - raz że spuszcza płyny, dwa że się porusza. 3mamy :ok: :ok: cały czas.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw lut 18, 2010 19:27 Re: Witamy się i zaczynamy! Mili i Amy sypiają razem!

KAsia Amy pisze:Trzymajcie kciuki, trzymajcie!
A jaki wierszyk Inusiu?

Jest w wątku PP 2 (to skrót od Psotusiowego Pamiętnika)
Duża wyjaśniająca

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]