...
Lucasku, odezwij się
Hallo Jolu...
Nie pisze bo Lucas i Lolo to sa... dziwne koty.
Naprawde,
Lucas... nauczyl sie w krotkim czasie od Lola wylizywania sosiku, reszte moge zjesc sama.
Poza tym... Lucas potrafil zrobic "kupala" dokladnie metr odemnie na srodku pokoju.

???
Patrzy na mnie i...
Zrobil sie rozpieszczonym kotem. Nawet od Duzego dostaje podduszona rybe z talerza. Wczesniej jedzenie Duzego bylo "tabu"!!! Koty mogly godzinami prosic i tak nic nie dostaly. Teraz Duzy opowiada jak to dawal kotkowi kawalek rybki pare razy
Lolo... po ponownych badaniach krwi (wszystkie wyszly w normie

) i nie bylo juz zadnych przeciwnosci do ...jutrzejszej operacji usuniecia wszystkich zabkow, CT, rhinoskopi...
Od 24:00 bedziemy na czczo. Termin jutro 12:30. Wolno mi nawet przywiezc Lola wczesniej

...gdybym "nie mogla patrzec na cierpiacego z glodu kota". Dostanie wtedy na wszelki wypadek kroplowki.
Lolo przed ostatnia wizyta u weterynarza nie chcial w ogole jesc... dostalismy na wszelki wypadek Mirtazapine do domu. Na szczescie nie byla potrzebna... bo po powrocie od weterynarza wrocil mu apetyt.
Przestalam dawac mu srodki przeciwbolowe bo jego zachowanie (gdy zjadl przemycone czy zostawil...) nie uleglo zmianie.
Boje sie o niego... On na dworze po ucieczce z domku tymczasowego wytrwal caly rok... Pewnie dzieki myszkom... Teraz...
Wiem, on nie bedzie musial juz nigdy polowac ale... On tak uwielbia w domku polowac na "Wurmchen"... Czai sie, gryzie... do utraty tchu... aportuje...
Pozdrawiam serdecznie z Lucasem i Lolem