Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Jak się dzisiaj czujesz? Pusiałaś? Amciałaś?
Ja właśmnie amciałam resztku kolacyjki, malutko, ledwo na ząpka. Wcześmniej pobrykałam za sznurówku. Chciałam posiedzieć na bałkonu i może złapnąć jakowegoś ciema, ale Duża, ta @ wredmna, mię nie otwarła![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Sabcia. Nasze kotkowe życie wogóle jezd ciążkie! Tyle na naszych łepciach i w naszych łapciach! Czeba pilmnować lataczów za oknę, łapać muszki i pająki w domciu, ganiać za mysiami i piłeczkami, uczyć smarkoty, budzić raniutko człowieki, a jeszcze czeba znajdnąć czasa na amcianie i pusianie! Już jezdę tak zmęczona że chyba by mię się przydał urlop. Gdziesik na kotkowej rajskiej wyspie z moim koffanym Lilo...
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Mnie by wystarczyło, żeby koty nauczyły się otwierać saszetki i sprzątać po sobie kuwety
jolabuk5 pisze:Mnie by wystarczyło, żeby koty nauczyły się otwierać saszetki i sprzątać po sobie kuwety
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Mnie by wystarczyło, żeby koty nauczyły się otwierać saszetki i sprzątać po sobie kuwety
A my tylko będziemy je głaskać
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 70 gości