Marley- rude jest piękne- rudzielec pokochany i już na swoim

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 30, 2009 21:39 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

ja tez chcialabym znac juz ostateczny termin przeprowadzki sympatycznego rudzielca :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 14, 2009 19:55 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

i co????????????????????????????????????

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon gru 14, 2009 21:13 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

izydorka pisze:i co????????????????????????????????????

właśnie???????????????
Obrazek Obrazek

Gośkas

Od: Nie sty 04, 2009 18:22

Post » Wto gru 15, 2009 23:57 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Gośkas pisze:
izydorka pisze:i co????????????????????????????????????

właśnie???????????????

Szczerze mówić nie wiem kiedy , może juz niedługo .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 17, 2009 17:18 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

sory, ale zaczyna mnie to wk... z leksza! :evil: :evil: :evil: :evil:
Mialam nadzieje, ze kicius swieta spedzi juz w swoim wlasnym domku, ze swoimi duzymi, ktorych zdazyl juz bardzo pokochac... Co sie znowu dzieje?! :evil: :evil: :evil:

Kociara82

Post » Czw gru 17, 2009 20:36 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Własnie byli u mnie nowi Duzi od Marleyka i.......... Marleyek przeprowadza sie w niedziele :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 17, 2009 20:40 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

ufff... mam nadzieje, ze to ostateczny juz termin, ze nic nie wyskoczy w ostatniej chwili... (odpukac, zeby nie wyskoczylo)
Kocio juz dosc sie naczekal na ten dzien.

No to za szczesliwa przeprowadzke :piwa: :)

Kociara82

Post » Czw gru 17, 2009 20:49 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
i czekamy na wieści
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw gru 17, 2009 21:09 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

dobrze, że już ustalony konkretny termin :)
trzymam kciuki i odpukuję, żeby nie zapeszyć :ok:
Obrazek Obrazek

Gośkas

Od: Nie sty 04, 2009 18:22

Post » Czw gru 17, 2009 21:19 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Kociara82 sorry, ale ile masz zwierząt własnych? I co Cię zaczyna z "leksza" wk...? Poza tym, to gratuluję Ci serdecznie. Zaliczasz się od tej chwili do nielicznego grona ludzi, którym udało się podnieść mi ciśnienie (stąd ten post). Powiedz o co Ci tak naprawdę chodzi? Zachowujesz się jak "Matka Polka" wszystkich zwierząt i najwyższa sprawiedliwość. Skończ z łaski swojej uzewnętrzniać swoje emocje na forum, bo medalu nie dostaniesz za puste pokrzykiwanie.

Marley w niedzielę wsiada w statek kosmiczny i ląduje u Nas. Dla spokoju napiszę, że Marley ma przygotowane własne legowisko, drapak, miski, kuwete z lawendowym żwirkiem, mieszankę z 5 różnych kocich karm suchych (Royala i Puriny), karmę "mokrą", grzebyk, którym uwielbia być czesany u Justy (identyczny), szczurki i myszy do zabawy.
To ile włożyliśmy siły i czasu, żeby jak najszybciej zakończyć pewne sprawy i zabrać Kocurka do siebie, wiemy My i Justa. A Ty co możesz powiedzieć na ten temat? Szkoda gadać...

Wielu jest forumowiczów aktywnie zajmujących się m.in. tym tematem, i chwała im za to, ale nikt nie posunął się do takiego zachowania. Życzymy większego opanowania...

W każdym razie, jedyne co będzie można dalej oglądać na forum z Naszej strony pod tematem Marleya, to zdjęcia z jego nowego domu... :D
Pozdrawiamy symapatyków i dziękujemy Justynie :)

BIG_Marley

Od: Wto sie 04, 2009 23:13

Post » Czw gru 17, 2009 22:09 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

sory, ale poprostu widzialam jak ten kot na to czekal, a u was jak na zlosc wszystko sie przeciagalo. Juz kilka razy bylo mowione, ze kocio w ciagu kilku dni sie do was mial przprowadzic i znow cos wyskoczylo w ostatnim momencie. Wkk..lo mnie to, ze to sie tak ciagnie i ciagnie bez ostatecznego terminu ciagle! Ja bron boze nie ma do was zadnych pretensji! Zal mi kociaka bylo, bo widzialam jak na to czeka! Co przychodzilam do Justy, to najpierw kicius sie ozywial, a potem jak sie polapal, ze to nie wy, to markotnial i odchodzil ze spuszczonym ogonem. Wybaczcie, ale byla juz raz sytuacja u Justy, ze jeden kocio mial domek zaklepany, termin przeprowadzki prawie ustalony, tylko transportu nie bylo i sie sprawa przedluzyla. Potem, jak sie transport znalazl kicius zlapal grzyba. I znow wszystko musialo poczekac... W miedzy czasie domek bez slowa sie wycofal, a kot czekal i czekal... Nie chcialabym, zeby jeszcze jakiegos kota to spotkalo! Po tej sprawie niestety ale jestem troche nieufna, jesli ktos deklaruje sie adoptowac kota a cos staje na przeszkodzie i adopcja sie przeciaga...
Ciesze sie, ze wreszcie wszystko u was sie wyjasnilo, ze w koncu kicius sie przeprowadza. :) Wiem, ze to nie wasza wina, czy zlosliwosc, ze sie wiele rzeczy tak strasznie przeciaglo, nie pije do was!
Mam nadzieje, ze bedzie wam sie razem zylo jak w bajce: dlugo i szczesliwie, bo Marleyek bardzo na to zasluguje :)

No to, kocie, pakuj walizki i zmykaj wreszcie do dluuugo oczekiwanego domku :) Wiem, ze bardzo dlugo czekales, jescze tylko 2 dni, ostatnie 2 dni i wreszcie bedziesz mial swoich duzych na codzien! :)

Kociara82

Post » Pt gru 18, 2009 9:18 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Marley dostałeś najpiękniejszy prezent na święta - swój DOM i swoich DUŻYCH, trzymaj się szczęściarzu i bądź grzeczny :)

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt gru 18, 2009 11:36 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

Wlasnie :) timing idealny :) Duzi sobie super prezent zrobili :))) Wreszcie sie doczekali przeprowadzki swojego pupila :) A niedziela tuz tuz :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt gru 18, 2009 12:47 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

szkoda tylko, ze to tyle trwalo, ze kocio tyle czekal... Ale coz... Sila wyzsza tak zwana. Koniec czekania, kocurku! Jeszcze tylko dzis i jutro, a od niedzieli zaczynasz nowe zycie, bo we wlasnym domku wreszcie! :)
:piwa: Tylko sprawuj sie nam tam dobrze, zeby sie Justa i cioteczki nie musialy za Ciebie wstydzic ;) Ok, zartowalam ;) Wiem, ze Ty jestes grzeczny, nieklopotliwy kotek :) Badz szczesliwy ze swoimi duzymi :)

Kociara82

Post » Pt gru 18, 2009 20:38 Re: Marley- rude jest piękne- przekochany kot szuka DS/foto. 18

A Marleyjek juz u swym domku u Big Marleya :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]