Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze:Cudne są te SBI
A miękkości ich futerka nawet sobie nie śmiem wyobrazićWygląda jak puszek
jasenka pisze:http://strony.aster.pl/hera/for/df_003.jpg
![]()
![]()
![]()
Czy Dorinka też przed polowaiem "nakręca tyłeczek"? Nasza Alfa tak robi. Dłużej trwa nakręcanie, niż samo polowanie.
jasenka pisze:Wojtku - jakie umaszczenie ma w rodowodzie wpisane Fredzio? Bo wydaje mi się, że Herze bliżej kolorystycznie właśnie do niego, niż do Alfy (mimo, ze obie dziewczyny mają wpisane znaczenia niebieskie).
Wojtek pisze:jasenka pisze:Wojtku - jakie umaszczenie ma w rodowodzie wpisane Fredzio? Bo wydaje mi się, że Herze bliżej kolorystycznie właśnie do niego, niż do Alfy (mimo, ze obie dziewczyny mają wpisane znaczenia niebieskie).
Też niebieski.
Ale o Herze kilka osób mówiło mi, że mogłaby być liliowa.
Wojtek pisze:Sigrid pisze:Cudne są te SBI
A miękkości ich futerka nawet sobie nie śmiem wyobrazićWygląda jak puszek
Możesz sama sprawdzić. Przecież pracujesz w Warszawie
Napisz kiedyś na PW, jaki termin Ci odpowiada.
jasenka pisze:Czy Dorinka też przed polowaiem "nakręca tyłeczek"? Nasza Alfa tak robi. Dłużej trwa nakręcanie, niż samo polowanie.
Ella pisze:jasenka pisze:Czy Dorinka też przed polowaiem "nakręca tyłeczek"? Nasza Alfa tak robi. Dłużej trwa nakręcanie, niż samo polowanie.
Nakręcają chyba wszystkie koty![]()
![]()
![]()
Najlepsze to jest z całego polowania![]()
WojtkuWymiziaj Panienki o poranku
![]()
jasenka pisze:Byłam wczoraj i miziałam!!! Dorinkę miziałam, bo Hercia się mnie boi! Ale wyszła na pokoje!!! (to i tak dużo) i zaszczyciła mnie możliwością oglądania swojej cudnej osoby
![]()
![]()
!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon, zuza i 433 gości