Naprawdę kochani wszyscy jesteście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Killatha pisze:co chwilkę zaglądam, sprzeczne ze zdrowym rozsadkiem ale ... może wreszcie przeczytam, że się znalazła
ewar pisze:Bananowy_kot szuka Tosi,robi to też jej TŻ i siostra (forumowiczka).Tak naprawdę,to transporterek otworzył ktoś inny.Moja wina,że jakoś bardziej nie uczuliłam na to,że trzeba to zrobić w samochodzie.Mówiłam o wielu innych rzeczach.Nie pomyślałam,że trzeba też pokazać,jak się otwiera transporterek,tzn.pokazałam,ale nie przećwiczyłam tego.
bjablon pisze:Piszę tu po raz pierwszy, więc najpierw wszystkich serdecznie witam. Dziękuję za pomoc, rady, dobre słowa i wsparcie. Za chwilę jadę na Wałbrzyską, jest zimno, ale nie upadamy na duchu. Wczoraj widziałem miskę z wodą przy okienku piwnicznym. Wyglądała na nietkniętą. Przysmaki znikły. Zauważyłem również inne uchylone piwniczne okna, zaglądałem do nich, "kiciałem" i świeciłem. Dziś jeszcze raz je sprawdzę (budki Pani karmicielki i szkołę też). Oprócz tego poszperam również w dalszych rejonach. To już piąta noc...
Jeśli ktoś miałby jakieś uwagi, rady, proszę śmiało do mnie dzwonić (pierwszy numer z ogłoszenia). Biegnę. Trzymajcie kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości