kothka pisze:kalair pisze:
Na szczęście w Czechach dostatek!
U nas też jszcze jestTylko świezych na razie nie ma, ale te co są to jeszcze długie terminy mają
Na pewno będą skonsumowane o czasie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kothka pisze:kalair pisze:
Na szczęście w Czechach dostatek!
U nas też jszcze jestTylko świezych na razie nie ma, ale te co są to jeszcze długie terminy mają
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Cześć Kochani![]()
PadaA chciałam dzisiaj po pracy na całe popołudnie jechać do rodziców na działkę. Słoneczkiem się nacieszyć. A tu deszcz
Czy już nie ma sprawiedliwości dla pracujących
Tylko trochę słoneczka mi się marzyło i wiatru na twarzy.
Pada
Ojejku, a u nas ślicznie-na razie!-świeci..
Zazdroszę słoneczka. U nas przynajmniej przestało padać.
charm pisze:tosiula pisze:Charm, moje też są zupełnie różne. Ale tylko dla kociarzy. Nie-kociarze je nie rozróżniająA ja je nawet w nocy rozróżniam
Wiem, która leży przy mnie nawet bez dotykania. Serce matki...
![]()
![]()
Dokładnie tak![]()
![]()
Moje dwa malutkie chłopczyki
kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Cześć Kochani![]()
PadaA chciałam dzisiaj po pracy na całe popołudnie jechać do rodziców na działkę. Słoneczkiem się nacieszyć. A tu deszcz
Pada
U nas pewnie zacznie.Nie wierzę,żeby tak się utrzymało..
tosiula pisze:kothka pisze:tosiula pisze:kothka pisze:tosiula pisze:Witaj Kothko![]()
A może napiszesz nam jaka mokra karma jest najlepszaWłaśnie jestem przed zamówieniem, mogę poeksperymentować.Tylko bardzo proszę bez wołowiny, bo jest niejadalna
W poniedziałek, dobrze?
To trochę większa robota dla mnie niż z suchymi
A dzisiaj mam tak podły nastrój, ze nic mądrego nie napiszę
To ja ci robotę wymyśliłam, żebyś o kłopotach nie myślała, a ty sie wykręcaszDobra, może być w poniedziałek. Mnie i tak najbardziej interesuje animonda, miamorek i almo nature
W poniedziałek dlatego, że muszę się przez weekend przygotować![]()
Posprawdzać składy itd
Z miamorkiem jest mały problem chwilowo - nie chcę go do Polski przywozićale nie wiem dlaczego i na jak długo
Beatko, jeśli nie planujesz poszerzyć asortymentu o puszki, nie rób sobie roboty. Moje koty i tak wiedzą, co dobre. Mogą nie docenić twojego starania
tosiula pisze:A wczoraj , jak wysypały mi zawartość szafki znalazłam kilka zdjęć jak były malutkie. Takie nastroszone jeszcze maleństwaSłodkości moje
kothka pisze:
Ja mam puszki u siebieTylko jakoś nigdy nie robiłam porównania składu, bo romek i tak jada tylko miamorka tuńczykowego
Ale przyda mi się taka wiedza zdecydowanie
tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:kalair pisze:tosiula pisze:Cześć Kochani![]()
Pada
U nas pewnie zacznie.Nie wierzę,żeby tak się utrzymało..
Sama sobie deszcz wykraczesz, zobaczysz
charm pisze:tosiula pisze:A wczoraj , jak wysypały mi zawartość szafki znalazłam kilka zdjęć jak były malutkie. Takie nastroszone jeszcze maleństwaSłodkości moje
Dzisiaj do wątku moich futrzaków wrzuciłam fotkę, jaką dostałam "na pocieszenie"![]()
(od Blondi - nie mogłam jeszcze zabrać chłopaków do siebie, czekałam na paczkę z krakvetu, transporter, itp... a że chciałam mieć chociaż zdjęcie moich koteczków.. - dostałam też, poza aktualnymi, ich pierwsze fotki gdy trafiły do dtchoć gdy trafiły do mnie miały nieco ponad 3 miesiące
)
W sumie wcale nie wyglądają na podobne do siebie![]()
tosiula pisze:Ciociu przecież dzisiaj Duża wstawiła nasze zdjęcie![]()
Toril
tosiula pisze:Ciociu Trawko, ty jesteś najkochańsza na świecie![]()
Bliźniaczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości