Kochany kociak

Bajeczko, ma być już tylko coraz lepiej kotuniu

nie zamartwiaj wszystkich ciotek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Chciałam poinformować, że Bajeczka uczestniczyła w inauguracji sezonu działkowego![]()
Kiciuni bardzo spodobał się domek i taras - szaleli z Alusiem straszliwieTrochę się bałam wypuścić oba futerka na dwór, ale słoneczko mocno w sobotę grzało i na tarasie cieplutko było
![]()
Aluś poszalał trochę poza tarasem, Bajeczka nie była taka odważna i szaleństwa ograniczała do tarasu. A szalała straszliwie![]()
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:Aluś poszalał trochę poza tarasem, Bajeczka nie była taka odważna i szaleństwa ograniczała do tarasu. A szalała straszliwie![]()
![]()
![]()
dellfin612 pisze:Aleksandra59 pisze:Aluś poszalał trochę poza tarasem, Bajeczka nie była taka odważna i szaleństwa ograniczała do tarasu. A szalała straszliwie![]()
![]()
![]()
mądra dziewczynka, wiedziała, że tam może być niebezpiecznie.
Dobrze, że jest ostrożna.
Aleksandra59 pisze:Niestety kk nas nie opuszcza![]()
GreenEvil pisze:Aleksandra59 pisze:Niestety kk nas nie opuszcza![]()
Cos sie popierdzielilo ostatnio z tym KK. Groszek u mnie tez kicha z 4-dniowymi przerwami... o Grubym nie wspomne, ale on ma KK permanentny.
pzdr
GreenEvil
dellfin612 pisze:Bajeczka na łóżko jeszcze nie wchodzi, to i ogrodzenia nie przeskoczy.
Uff, egoistycznie się cieszę.![]()
Ale o Alusia to bym się trzęsła
świat za siatką może być zły.![]()
Aleksandra59 pisze:dellfin612 pisze:Bajeczka na łóżko jeszcze nie wchodzi, to i ogrodzenia nie przeskoczy.
Uff, egoistycznie się cieszę.![]()
Ale o Alusia to bym się trzęsła
świat za siatką może być zły.![]()
Basiu - na działce Aluś jest kociastym pod szczególnym nadzorem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 43 gości