Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:Widać Cypisek bardzo się stara żeby jajka zachować![]()
Georg-inia pisze:15pietro pisze:Widać Cypisek bardzo się stara żeby jajka zachować![]()
cffaniak
magdaradek pisze:Zrobię sobie OT we własnym wątku.
Mam prośbę do wszystkich tu zaglądających Dobrych Duszyczek. Jedna ze znajomych z forum, wspaniała osoba, pomagająca wielu kocim i psim bidom, ma duży problem. Ze względu na poważną chorobę swojej małej córeczki, jest zmuszona poszukać domów dla swoich ukochanych zwierzątekjest to dla Niej jak można się domyślać bardzo trudne
Przekleję z zaprzyjaźnionego wątku, może ktoś pomoże? Bardzo proszę zastanówcie się, szukamy wiadomo = szukamy tylko najlepszych domków!
sherina pisze:dawno nie byłam tu na wątku..jakoś tak
wczoraj usłyszałam wyniki testów Zuzinie ma już wątpliwości
![]()
tak bardzo choruje, non-stop.
Konsultowałam się z 3 alergologami,pediatrami, kardiologiem, radiologiem zrobiłam dla pewności dwa razy testy z krwi, kontrola kardiologiczna-zmiany w płucach, sercu. Wcześniej ich nie było. Mieliśmy problem po operacji, ale wszystko już długo było ok.
Ciągle inhalacje, leki, teraz jeszcze doszła rehabilitacja oddechowa,
znowu zap.oskrzeli, ataki kaszlu, obturacja, znowu i znowu![]()
boje się kolejnego echa i rtg.
Czekam teraz na wyniki wymazu z nosa i gardła i badam kupę,
w poniedziałek pulmonolog.
Nie ma mowy o odczulaniu dopóki płuca źle pracują, poza tym na to potrzeba czasu, mam zapomnieć o lekach antyhistaminowych.
jest źle
już chyba nie ma innego wyjścia, tak zbieram się i zbieram, muszę znaleźć domki moim futerkom, chce mi się wyć..
za zgodą Dorci wkleję kilka fotek:
Amelia 9 m-cy, przekochana sunia, drobniutka, ale szczekać umie porządnie, ma wadę zgryzu, nie widać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fifi /szylka/9m-cy i Albinka 7,5 m-ca. Albinka nie słyszy, koteczki są drobniutkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może znajdzie się ktoś o naprawdę dobrym serduszku...
magdaradek pisze:magdaradek pisze:Zrobię sobie OT we własnym wątku.
Mam prośbę do wszystkich tu zaglądających Dobrych Duszyczek. Jedna ze znajomych z forum, wspaniała osoba, pomagająca wielu kocim i psim bidom, ma duży problem. Ze względu na poważną chorobę swojej małej córeczki, jest zmuszona poszukać domów dla swoich ukochanych zwierzątekjest to dla Niej jak można się domyślać bardzo trudne
Przekleję z zaprzyjaźnionego wątku, może ktoś pomoże? Bardzo proszę zastanówcie się, szukamy wiadomo = szukamy tylko najlepszych domków!
sherina pisze:dawno nie byłam tu na wątku..jakoś tak
wczoraj usłyszałam wyniki testów Zuzinie ma już wątpliwości
![]()
tak bardzo choruje, non-stop.
Konsultowałam się z 3 alergologami,pediatrami, kardiologiem, radiologiem zrobiłam dla pewności dwa razy testy z krwi, kontrola kardiologiczna-zmiany w płucach, sercu. Wcześniej ich nie było. Mieliśmy problem po operacji, ale wszystko już długo było ok.
Ciągle inhalacje, leki, teraz jeszcze doszła rehabilitacja oddechowa,
znowu zap.oskrzeli, ataki kaszlu, obturacja, znowu i znowu![]()
boje się kolejnego echa i rtg.
Czekam teraz na wyniki wymazu z nosa i gardła i badam kupę,
w poniedziałek pulmonolog.
Nie ma mowy o odczulaniu dopóki płuca źle pracują, poza tym na to potrzeba czasu, mam zapomnieć o lekach antyhistaminowych.
jest źle
już chyba nie ma innego wyjścia, tak zbieram się i zbieram, muszę znaleźć domki moim futerkom, chce mi się wyć..
za zgodą Dorci wkleję kilka fotek:
Amelia 9 m-cy, przekochana sunia, drobniutka, ale szczekać umie porządnie, ma wadę zgryzu, nie widać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fifi /szylka/9m-cy i Albinka 7,5 m-ca. Albinka nie słyszy, koteczki są drobniutkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Może znajdzie się ktoś o naprawdę dobrym serduszku...
babajaga pisze:No magdoradku widzę, że ci się sanatorium robi w domu. Jeszcze prakuje, żeby świnkoosoby zaczęły smarkać. Trzymam kciuki za szybkie ozdrowienie inwentarza
gosiaa pisze:Chłopaki nie chorować. Cfaniaki i tak was odjajczenie nie ominie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości