Ewschen pisze:Piekne zdjecia![]()
![]()
piekne kotki![]()
![]()
dziekujemy![]()
![]()
pozdrowienia i mizianki![]()
Dziękujemy!

A ja poproszę zdjęcia twojej Niuni!
Zobaczę czy przytyła po sterylce.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewschen pisze:Piekne zdjecia![]()
![]()
piekne kotki![]()
![]()
dziekujemy![]()
![]()
pozdrowienia i mizianki![]()
mb pisze:Bogusia i Niunia wyglądają, jak koty norweskie leśne, szczególnie Bogusia![]()
Mnie najbardziej podoba się oczywiście myjący się Miecio oraz grupowy posiłek
Przesyłam pozdrowienia i głaski dla całego kociego towarzystwa oraz całusy od moich dziewczyn
anna09 pisze: A jak łapka Kasieńki? Też lepiej? Kciuki za dalsze postępy leczenia i skuteczność nowego leku![]()
![]()
kasia86 pisze:Mieciu znowu bardzo kaszle. Byłam u weta ale nie jest tak źle. Nie dostał antybiotyku tylko coś tam na wzmocnienie w zastrzyku i w czwartek na kontrole.![]()
Jeszcze 2 dni i muszę jechać. Jak strasznie mi żal zostawiać moje koteczki.![]()
Ależ będę tęsknić.
No właśnie, za każdym razem jak zmienia sie pogoda!!!mb pisze:Co też ten Mieciu wyprawia z tym kaszelkiem![]()
![]()
Ja miałam podobnie z Mrusią w zeszłym roku - co się pogoda zmieniała na gorszą, Mruśka od razu miała nawrót kataru, ale ostatecznie jakoś z tego wyszła.
Więc żeby Mieciu przestał kaszleć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Owszem, to bardzo przykre zostawiać swoje kotki i nie widzieć ich tak długo. Ja dzisiaj wróciłam tylko 2 godziny później niż zwykle i już czułam się prawie chora ze zdenerwowania, że wracam tak póżno
anna09 pisze:Odpoczniecie od siebie i zatęsknicie.. wyjdzie Wam to na dobre![]()
Baw się dobrze na urlopie![]()
Bardzo dobrze Cię rozumiem. Ja za nieco ponad dwa tygodnie wyjeżdżam na trzy tygodnie i już mnie ściska w żołądku na myśl o zostawieniu chłopaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 88 gości