Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:kalair, no własnie, beskid slaski.... moze sie gdzies minelismy?sorki ze pisze bez pol. znakow ale mam tylko jedna reke wol;na...
:):)
kalair pisze:Femka pisze:musisz nadrabiać zaległości
Myślisz, że jej się uda!?![]()
moś pisze:Sihaja pisze:kalair, no własnie, beskid slaski.... moze sie gdzies minelismy?sorki ze pisze bez pol. znakow ale mam tylko jedna reke wol;na...
:):)
A co masz w drugiej?
kalair pisze:Dobra, dobra Baby! Proszę mi nie trollować pytania skierowanego DO MNIE, chciałam skromnie zauważyć..![]()
No więc, Sihaja, ja bywam w różnych miejscach, generalnie całe Beskidy już przefiltrowane, Tatry po części. Prawda, że góry są piękne? Nie zwracaj uwagi na te zołzy, bo to się szkodzi![]()
Sihaja pisze:gory sa pieeekne, wlasnie sobie mysle. ze moglabym tam gdzies mieszkac... jakby czlowiek tak mogl, ale to tyle spaw utrudniajacych: mieszkanie, praca.... chm.... a poza tym chyba tez bym tesknila wtedy do jeziorek....
Dorota pisze:kalair pisze:Dobra, dobra Baby! Proszę mi nie trollować pytania skierowanego DO MNIE, chciałam skromnie zauważyć..![]()
No więc, Sihaja, ja bywam w różnych miejscach, generalnie całe Beskidy już przefiltrowane, Tatry po części. Prawda, że góry są piękne? Nie zwracaj uwagi na te zołzy, bo to się szkodzi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dobra, dobra Baby! Proszę mi nie trollować pytania skierowanego DO MNIE, chciałam skromnie zauważyć..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dobra, dobra Baby! Proszę mi nie trollować pytania skierowanego DO MNIE, chciałam skromnie zauważyć..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znacząco się przyłączę do zołzy Doroty
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości