to juz poważny Pan Kot

Moderator: Estraven

Ale szaleje z gówniarzerią, że hej! Mama już wszystkie kotki razem dała. Bandito chodzi za starszym kumplem krok w krok, a Leoś zachwycony, że ma dwie małe żywe zabawki! (Brawurkę i Bandito)...
 Ale szaleje z gówniarzerią, że hej! Mama już wszystkie kotki razem dała. Bandito chodzi za starszym kumplem krok w krok, a Leoś zachwycony, że ma dwie małe żywe zabawki! (Brawurkę i Bandito)...  
 Jak to tak???? Przez to, że w Niemczech jestem, to już mego wątasku nawet w zasięgu wzroku nie widać???
 Jak to tak???? Przez to, że w Niemczech jestem, to już mego wątasku nawet w zasięgu wzroku nie widać???   
   No to ja Wam powklejam najcudniejsze zdjęcia mojej ostatniej dziatwy, co byście mogły popodziwiać troszku, zanim znów coś skrobnę za czas jakiś:
 No to ja Wam powklejam najcudniejsze zdjęcia mojej ostatniej dziatwy, co byście mogły popodziwiać troszku, zanim znów coś skrobnę za czas jakiś: AMIR:
 AMIR:

Bastet pisze:Kochane, nasz wątek spadł wręcz niemożebnie!Jak to tak???? Przez to, że w Niemczech jestem, to już mego wątasku nawet w zasięgu wzroku nie widać???

No to ja Wam powklejam najcudniejsze zdjęcia mojej ostatniej dziatwy, co byście mogły popodziwiać troszku, zanim znów coś skrobnę za czas jakiś:
Pamiętacie tego przystojniaka? Przeglądałam zdjęcia ostatnio. Stęskniłam się...AMIR:

(AMY
 (AMY  pamietamy)
 pamietamy)  plus Bagira
 plus Bagira 

Tak tak, jak zarobię kasę, zaraz wracam!
 Tak tak, jak zarobię kasę, zaraz wracam!   
 Dyktatura pisze:Wszystkie kotki pięknie się prezentują.
Ciesze się, że w tym zestawie wystąpiła panna Tycia. Chyba znów coś z oczkiem jej się dzieje?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 14 gości