Ziemosław pisze:Chyba wstawię tam krzesła dla gości bo salon nikomu nie podszedł
przecież pokazywałaś tylko łazienkę i kuchnię
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ziemosław pisze:Chyba wstawię tam krzesła dla gości bo salon nikomu nie podszedł
Ziemosław pisze:I pomalowany na żółto salon
aga66 pisze:O przepraszam. Ja pisałam, że świetny dobór kolorow do salonu i pytałam o strony świata. Wtedy nie wiedziałaś a teraz mi odpowiesz?
klaudiafj pisze:Ale emocjeKotki mają tyle nowosci i przestrzeni
i takie cudne drzwi do ogrodka
Gratuluje
aannee99 pisze:Ziemosław pisze:I pomalowany na żółto salon
Widziałam wygląda ładnieto zupełnie nie moje kolory, ja kocham szarość, biel. No ale to Wam ma się podobać i to Wy macie się dobrze czuć w swoim domku
w moim klimacie jest Wasza łazienka, cudo
aga66 pisze:Masz co robić w domu. I świeta i urzadzanie się. Jak to mówi mój mąż, gdy proszę by coś wdomu zrobił "pasterka mnie z tym zastanie...tylko nie wiem, którego roku" i faktycznie tak jest bo niektore rzeczy nie zrobione do dziś mimo, ze mieszkamy 10 lat.
MalgWroclaw pisze:aga66 pisze:Masz co robić w domu. I świeta i urzadzanie się. Jak to mówi mój mąż, gdy proszę by coś wdomu zrobił "pasterka mnie z tym zastanie...tylko nie wiem, którego roku" i faktycznie tak jest bo niektore rzeczy nie zrobione do dziś mimo, ze mieszkamy 10 lat.
W moim rodzinnym domu mówiło się, że partyzantka jest wieczna.
Ziemosław pisze:Franio ma katarek. Czemu Franio ma katarek? Bo Franio schodzi na dół i wciąga kurz z podłogi
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 23 gości