MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Hurrrrrrra, hurrrrrrrrrrrrra udało mi się dotknąć Dyźkę![]()
![]()
![]()
Z tym tempem miziania to parę lat i sama do mnie przyjdziemam nadzieję że do emerytury się wyrobię
Trza to opić![]()
![]()
Koniecznie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Hurrrrrrra, hurrrrrrrrrrrrra udało mi się dotknąć Dyźkę![]()
![]()
![]()
Z tym tempem miziania to parę lat i sama do mnie przyjdziemam nadzieję że do emerytury się wyrobię
Trza to opić![]()
![]()
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Hurrrrrrra, hurrrrrrrrrrrrra udało mi się dotknąć Dyźkę![]()
![]()
![]()
Trza to opić![]()
![]()
Koniecznie
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Hurrrrrrra, hurrrrrrrrrrrrra udało mi się dotknąć Dyźkę![]()
![]()
![]()
Trza to opić![]()
![]()
Koniecznie
a no jak trzeba to trzeba![]()
![]()
![]()
to ja lecę po kieliszki![]()
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:agusialublin pisze:Hurrrrrrra, hurrrrrrrrrrrrra udało mi się dotknąć Dyźkę![]()
![]()
![]()
Trza to opić![]()
![]()
Koniecznie
a no jak trzeba to trzeba![]()
![]()
![]()
to ja lecę po kieliszki![]()
ja mam fajne do winamają 750ml pojemności
![]()
tak więc jedna lampkai jest wesolutko
![]()
mir.ka pisze:prawda , że fajne![]()
jakby Cię złapali po pijanemu to mozesz udać zdziwienie , ze tylko jedną lampkę wypiłaś , to jak możesz być pijana
agusialublin pisze:mir.ka pisze:prawda , że fajne![]()
jakby Cię złapali po pijanemu to mozesz udać zdziwienie , ze tylko jedną lampkę wypiłaś , to jak możesz być pijana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nom, przecież ja tylko jeden kieliszek wypiłam
agusialublin pisze:Frytki dzisiaj jadłam![]()
normalnie odleciałam
![]()
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Frytki dzisiaj jadłam![]()
normalnie odleciałam
![]()
z własnoręcznie pokrojonych ziemniaczków?
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:Frytki dzisiaj jadłam![]()
normalnie odleciałam
![]()
z własnoręcznie pokrojonych ziemniaczków?
nie, kupionetakie smakują mi najbardziej
mir.ka pisze:ja mam fajne do winamają 750ml pojemności
![]()
MB&Ofelia pisze:Lubię frytki. Każde.
Kupuję McCain bo są bez tłuszczu palmowego, tylko z olejem słonecznikowym (bojkotuję tłuszcz palmowy ze względów ekologicznych).mir.ka pisze:ja mam fajne do winamają 750ml pojemności
![]()
O kurka, ale kielichy!Gdzie takie można kupić?
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Lubię frytki. Każde.
Kupuję McCain bo są bez tłuszczu palmowego, tylko z olejem słonecznikowym (bojkotuję tłuszcz palmowy ze względów ekologicznych).mir.ka pisze:ja mam fajne do winamają 750ml pojemności
![]()
O kurka, ale kielichy!Gdzie takie można kupić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Nul i 27 gości