Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
hmmm... moja kuzynkq nie jest ns miqu![]()
sorry pisze nq kocim ogonie
Alyaa pisze:Wy na koty narzekacie... Najpierw TŻ zabiera połówkę łózka, potem przychodzą koty. Ogryzek z Olkiem przytuleni do nóg, a Pestka na poduszce (jak moja głowa zajmie za dużo poduszki, to szylkreta robi sobie poduszkę z mojej głowy)![]()
MB&Ofelia, jak masz sporo czasu to może zamówisz taki kubeczek:
https://pl.aliexpress.com/item/1PCS-Jui ... =100003290
Jest zaskakująco pojemny. A myślałam, że to będzie niewielka filiżanka. Tylko na dostawę czekałam ponad pięć tygodni...
MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
Teraz mi to mówisz???? Ja nawet bieliznę mam z kotami....
Wyrzucą mnie?
Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
Wyrzucą mnie?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
I stąd te ogonki w literach
MalgWroclaw pisze:Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
Wyrzucą mnie?
Niewykluczone
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
I stąd te ogonki w literach
Ogon - w liczbie pojedynczej - to zalegał na literze "a". Łatwiej było się domacać "q"
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Wy na koty narzekacie... Najpierw TŻ zabiera połówkę łózka, potem przychodzą koty. Ogryzek z Olkiem przytuleni do nóg, a Pestka na poduszce (jak moja głowa zajmie za dużo poduszki, to szylkreta robi sobie poduszkę z mojej głowy)![]()
Jest zaskakująco pojemny. A myślałam, że to będzie niewielka filiżanka. Tylko na dostawę czekałam ponad pięć tygodni...
Termin dostawy zniechęca
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Alyaa pisze:MalgWroclaw pisze:hmmm, wydaje mi się, że na miau nie popieramy zbieractwa
Wyrzucą mnie?
Niewykluczone
Ojej
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Wy na koty narzekacie... Najpierw TŻ zabiera połówkę łózka, potem przychodzą koty. Ogryzek z Olkiem przytuleni do nóg, a Pestka na poduszce (jak moja głowa zajmie za dużo poduszki, to szylkreta robi sobie poduszkę z mojej głowy)![]()
Termin dostawy zniechęca
Dokładnie.
Ale poszukam czegoś podobnego w sklepach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1411 gości