Tyle, że chyba żaden chłop tego nie jest w stanie pojąć. Trzeba mu wybaczyć. Co on biedny winny, że płeć ograniczyła mu zdolność pojmowania takich subtelności.
Pozdrowienia dla Czesia.
Grzeczny kotek.
Moderator: Estraven
. I padam . Na trąbkę . 
barbarados pisze:P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie
Dzielna Tosia barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki. I padam . Na trąbkę .
W pracy przerzuciłam chyba ze dwadzieścia eurówek . Palet zeszło duzo . Miałam nową osobe na ubieraniu palet na zastępstwo i się troche sklonowałam .![]()
Umyłam kotom kuwety ( zasikańce jedne ) , siebie też umyłam i wannę . Ajaxem w proszku .Wannę Ajeksem , siebie mydełkiem znaczy. Pamietacie teką reklamę : ,, Praca z Ajaxem , czystym relaksem " ? Czy jakos tak . Mnie nie zrelaksował . Albo za mało pracowałam albo za mało uzyłam proszku .
![]()
Chłop uzala się nad Lonia , że kocinka ma takie zimne stopki . Pewnie trzeba jej ogrzać .Tosia z Funia ćwiczą biegi przełajowe
![]()
Ide spać.
Do jutra
P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie
barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki. I padam . Na trąbkę .
W pracy przerzuciłam chyba ze dwadzieścia eurówek . Palet zeszło duzo . Miałam nową osobe na ubieraniu palet na zastępstwo i się troche sklonowałam .![]()
Umyłam kotom kuwety ( zasikańce jedne ) , siebie też umyłam i wannę . Ajaxem w proszku .Wannę Ajeksem , siebie mydełkiem znaczy. Pamietacie teką reklamę : ,, Praca z Ajaxem , czystym relaksem " ? Czy jakos tak . Mnie nie zrelaksował . Albo za mało pracowałam albo za mało uzyłam proszku .
![]()
Chłop uzala się nad Lonia , że kocinka ma takie zimne stopki . Pewnie trzeba jej ogrzać .Tosia z Funia ćwiczą biegi przełajowe
![]()
Ide spać.
Do jutra
P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie
barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki. I padam . Na trąbkę .
![]()
![]()
Ide spać.
Do jutra
A Ty wzięłaś tą reklamę dosłownie
barbarados pisze:Witam wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aga ,no pewnie , ze nie tego proszkuDziś uzyłam płynu do podłóg i dla odmiany nie poczuł się zrelaksowany mój chłop , którego zagoniłam do zamiatania i przestawiania róznych rzeczy , brutalnie odrywając od kompa
Poprałam , posprzatałam
Ale tez tak bez powołania
![]()
Cześć Iza![]()
Sen był mi bardzo potrzebny . Wczoraj byłam taka ..tąpnieta .
Kasia , Tosia jest kotem bojowym . Żadna zadyma nie ujdzie jej uwago i nie obejdzie się bez niej![]()
Jutro fotki powstawiam

klaudiafj pisze:barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki. I padam . Na trąbkę .
![]()
![]()
Ide spać.
Do jutra
Ja nie wiem jak Ty możesz beze mnie żyćPrzeca to do nosa ten ajaks się wciąga! Wtedy relaksuje
A Ty wzięłaś tą reklamę dosłownie
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości