Pozytywnie zakręceni .

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 08, 2016 22:22 Re: Pozytywnie zakręceni .

Kultura zakłada delikatność i zrozumienie dla różnych słabostek innych osób. Bezpardonowe wytykanie błędów komuś słabszemu, nie świadczy o kulturze.
Tyle, że chyba żaden chłop tego nie jest w stanie pojąć. Trzeba mu wybaczyć. Co on biedny winny, że płeć ograniczyła mu zdolność pojmowania takich subtelności.
Pozdrowienia dla Czesia.
Grzeczny kotek. :wink:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro cze 08, 2016 22:39 Re: Pozytywnie zakręceni .

Czesia pomiziam :ok:
Grzeczny koteczek łaził pańciowi po klawiaturze , barankował i marudził , domagajac się smaczków . :wink:
No bo chłopy tak maja :roll: A delikatnosci i subtelnosci maja duzy deficyt . Nie wszyscy , ale wiekszośc .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw cze 09, 2016 23:57 Re: Pozytywnie zakręceni .

Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki :1luvu: . I padam . Na trąbkę .
W pracy przerzuciłam chyba ze dwadzieścia eurówek . Palet zeszło duzo . Miałam nową osobe na ubieraniu palet na zastępstwo i się troche sklonowałam . :wink:
Umyłam kotom kuwety ( zasikańce jedne ) , siebie też umyłam i wannę . Ajaxem w proszku .Wannę Ajeksem , siebie mydełkiem znaczy :mrgreen: . Pamietacie teką reklamę : ,, Praca z Ajaxem , czystym relaksem " ? Czy jakos tak . Mnie nie zrelaksował . Albo za mało pracowałam albo za mało uzyłam proszku . :?

Chłop uzala się nad Lonia , że kocinka ma takie zimne stopki . Pewnie trzeba jej ogrzać . 8O Tosia z Funia ćwiczą biegi przełajowe :roll:
Ide spać.
Do jutra :1luvu:
P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie :twisted:

barbarados

Post » Pt cze 10, 2016 2:02 Re: Pozytywnie zakręceni .

Spij na zdrowie i dobrze się regeneruj tym snem :ok:

barbarados pisze:P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie :twisted:

:ok: :ok: :ok: Dzielna Tosia :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt cze 10, 2016 23:05 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki :1luvu: . I padam . Na trąbkę .
W pracy przerzuciłam chyba ze dwadzieścia eurówek . Palet zeszło duzo . Miałam nową osobe na ubieraniu palet na zastępstwo i się troche sklonowałam . :wink:
Umyłam kotom kuwety ( zasikańce jedne ) , siebie też umyłam i wannę . Ajaxem w proszku .Wannę Ajeksem , siebie mydełkiem znaczy :mrgreen: . Pamietacie teką reklamę : ,, Praca z Ajaxem , czystym relaksem " ? Czy jakos tak . Mnie nie zrelaksował . Albo za mało pracowałam albo za mało uzyłam proszku . :?

Chłop uzala się nad Lonia , że kocinka ma takie zimne stopki . Pewnie trzeba jej ogrzać . 8O Tosia z Funia ćwiczą biegi przełajowe :roll:
Ide spać.
P.S. przed chwolą Czesio napadł na Tosię . Mówiłam mu , ze to zły pomysł . Bardzo zły . Tosia się ucieszyła i napadła na Czesia .Tosia jest sporo mnejsza od kocura . I biedny musiał na szafke zwiac , bo tylko tam ona nie umie wejść . Jeszcze nie umie :twisted:

to miałaś pracowity dzień - miłego snu
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob cze 11, 2016 8:24 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Poczytałam . Napisałam chyba dwa posty . Poczytałam , co u Was . poogladałam fotki :1luvu: . I padam . Na trąbkę .

Ide spać.

oj bo użyłaś nie tego proszku i dlatego nie poczułaś się zrelaksowana no :twisted: było na przykład takiego domestosa użyć albo innego paskudztwa
ja muszę chałupkę posprzątać ale dzisiaj nie czuję powołania, zrobię to jutro :smokin: :smokin:
dzisiaj nie czuję powołania do czegokolwiek, obawiam się że zostanę na tym łóżku na którym siedzę i będę patrzyła sie w ścianę, ot taki relaksik
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob cze 11, 2016 22:55 Re: Pozytywnie zakręceni .

Witam wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aga ,no pewnie , ze nie tego proszku :twisted: Dziś uzyłam płynu do podłóg i dla odmiany nie poczuł się zrelaksowany mój chłop , którego zagoniłam do zamiatania i przestawiania róznych rzeczy , brutalnie odrywając od kompa :twisted: Poprałam , posprzatałam :roll: Ale tez tak bez powołania :wink:

Cześć Iza :1luvu:
Sen był mi bardzo potrzebny . Wczoraj byłam taka ..tąpnieta .

Kasia , Tosia jest kotem bojowym . Żadna zadyma nie ujdzie jej uwago i nie obejdzie się bez niej :twisted:
Jutro fotki powstawiam :wink:

barbarados

Post » Nie cze 12, 2016 0:47 Re: Pozytywnie zakręceni .

Miałam taką kotkę bojową dawno temu. Mała, drobna, o ciosie powalającym największe kocury. Postrach gosci. Kochana była :1luvu:

Czekam na fotki!

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie cze 12, 2016 7:53 Re: Pozytywnie zakręceni .

Człowiek się ciągle miota nad porządkami i miewa ambiwalentne uczucia: bo z jednej strony to nieprzyjemna strata czasu, wszak zaraz i tak się zrobi bałagan, a z drugiej - jednak burdel w chałupie nieco drażni. Chłop, to chyba najbardziej praktyczne rozwiązanie. :ok:
Pozdrowienia dla Czesia, Tosi i całej reszty również. :mrgreen:

lilianaj

Post » Nie cze 12, 2016 11:29 Re: Pozytywnie zakręceni .

:kotek: czesc
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie cze 12, 2016 11:34 Re: Pozytywnie zakręceni .

Ide spać.

Ja nie wiem jak Ty możesz beze mnie żyć :mrgreen: Przeca to do nosa ten ajaks się wciąga! Wtedy relaksuje :smokin: A Ty wzięłaś tą reklamę dosłownie :ryk: :ryk: :ryk: :lol:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon cze 13, 2016 17:39 Re: Pozytywnie zakręceni .

barbarados pisze:Witam wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Aga ,no pewnie , ze nie tego proszku :twisted: Dziś uzyłam płynu do podłóg i dla odmiany nie poczuł się zrelaksowany mój chłop , którego zagoniłam do zamiatania i przestawiania róznych rzeczy , brutalnie odrywając od kompa :twisted: Poprałam , posprzatałam :roll: Ale tez tak bez powołania :wink:

Cześć Iza :1luvu:
Sen był mi bardzo potrzebny . Wczoraj byłam taka ..tąpnieta .

Kasia , Tosia jest kotem bojowym . Żadna zadyma nie ujdzie jej uwago i nie obejdzie się bez niej :twisted:
Jutro fotki powstawiam :wink:

i gdzie te fotki? :(

szkoda , że jechałam przez Twoją okolicę autokarem i nie było możliwośći Cię odwiedzic bo bym nareszcie zobaczyła Twój zwierzyniec na żywo (o ile byś mnie wpuściła do siebie :wink: )
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 14, 2016 12:44 Re: Pozytywnie zakręceni .

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto cze 14, 2016 18:45 Re: Pozytywnie zakręceni .

klaudiafj pisze:

Ide spać.

Ja nie wiem jak Ty możesz beze mnie żyć :mrgreen: Przeca to do nosa ten ajaks się wciąga! Wtedy relaksuje :smokin: A Ty wzięłaś tą reklamę dosłownie :ryk: :ryk: :ryk: :lol:

Ubawiłam się setnie, jak sobie wyobraziłam, jak Barbarados pochyla się nad stołem, ona i jej koty, i relaksują się Ajaxem, w sposób wskazany przez Klaudię. :20145 :20145 :20145

lilianaj

Post » Wto cze 14, 2016 18:49 Re: Pozytywnie zakręceni .

Cześć :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]