Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:A Zuzia biega dziś jak młody kocio a nie 9 letnia stateczna koteczka.![]()
![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:A Zuzia biega dziś jak młody kocio a nie 9 letnia stateczna koteczka.![]()
![]()
Inka też tak ma
Ewa L. pisze:A jeszcze coś zrobiłam.![]()
Kupiłam przedwczoraj odżywkę do storczyków . Dzisiaj zrobiłam z nimi porządek. Poobcinałam suche gałązki, pomyłam listki, i postanowiłam podlać je odżywką bo niektóre listki zrobiły się wiotkie i takie nie świeże. Odkręciłam buteleczkę z odżywką i ........prawie padłam ze smrodu![]()
![]()
![]()
Wprawdzie na odżywce pisało, że to guano ale smród mnie przeraził.Rozcieńczyłam tego trochę z wodą i podlałam te storczyki i mam nadzieję , że odżywka im pomoże i tak bardzo jak śmierdzi jest skuteczna.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:A jeszcze coś zrobiłam.![]()
Kupiłam przedwczoraj odżywkę do storczyków . Dzisiaj zrobiłam z nimi porządek. Poobcinałam suche gałązki, pomyłam listki, i postanowiłam podlać je odżywką bo niektóre listki zrobiły się wiotkie i takie nie świeże. Odkręciłam buteleczkę z odżywką i ........prawie padłam ze smrodu![]()
![]()
![]()
Wprawdzie na odżywce pisało, że to guano ale smród mnie przeraził.Rozcieńczyłam tego trochę z wodą i podlałam te storczyki i mam nadzieję , że odżywka im pomoże i tak bardzo jak śmierdzi jest skuteczna.
Ja ostatnio kupiłam odżywkę do storczyków w takim małym opakowaniu niby jako jednorazową, stosuje się ją raz na miesiąc. Rosną ładnie i już wypuszczają wąsy a na nich niby pąki.
Ewa L. pisze:A i to nie wszystkozrobiłam jeszcze zamówienie w zoo+. Jedzonka wprawdzie mamy ale zostało nam 3/4 worka żwirku więc na wszelki wypadek wzięłam 15 l , Felixa z rybką, Gurmecika z sosikiem , szeleczki , piłeczki z pianki, małe opakowanie Hillsa na ząbki,saszetki Smailla na spróbę a jak nie przypasują to będą dla Fiołeczka i darmowe saszetki Feliksa mięsnego.
Patrzyłam na Felixa seniora ale u nas odpada bo jest w galaretce a galaretka jest nie jadalna według moich dziewczyn.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A i to nie wszystkozrobiłam jeszcze zamówienie w zoo+. Jedzonka wprawdzie mamy ale zostało nam 3/4 worka żwirku więc na wszelki wypadek wzięłam 15 l , Felixa z rybką, Gurmecika z sosikiem , szeleczki , piłeczki z pianki, małe opakowanie Hillsa na ząbki,saszetki Smailla na spróbę a jak nie przypasują to będą dla Fiołeczka i darmowe saszetki Feliksa mięsnego.
Patrzyłam na Felixa seniora ale u nas odpada bo jest w galaretce a galaretka jest nie jadalna według moich dziewczyn.
my mamy mieć go jutro, ciekawe jak Tofikowi posmakuje, bo on jeszcze nie senior
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:A i to nie wszystkozrobiłam jeszcze zamówienie w zoo+. Jedzonka wprawdzie mamy ale zostało nam 3/4 worka żwirku więc na wszelki wypadek wzięłam 15 l , Felixa z rybką, Gurmecika z sosikiem , szeleczki , piłeczki z pianki, małe opakowanie Hillsa na ząbki,saszetki Smailla na spróbę a jak nie przypasują to będą dla Fiołeczka i darmowe saszetki Feliksa mięsnego.
my mamy mieć go jutro, ciekawe jak Tofikowi posmakuje, bo on jeszcze nie senior
Jak w galaretce to powinien posmakować u nas niestety jest bleee......

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek, Silverblue i 15 gości