Stella, kolorowa tygryska i Alfie, który okazał się Cirillą

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2015 14:02 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Kasiu! Co za cudowna noc,poranek i pewnie reszta dnia, wieczora i nocy :1luvu:
Aż przeczytałam mężowi glosno Wasza opowiastkę, śmiał sie i mowi ze "Stella cudowna jest" :1luvu:
Ale koty maja to do siebie ze towarzysza nam w każdej czynności :mrgreen: no u mnie oprócz odkurzania 8)

Chciałam Wam życzyć wszystkiego co najlepsze na ten nadchodzący juz wielkimi Krokami Rok 2016! By Wam sie wszystko układało jak sobie zamarzycie :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 31, 2015 14:25 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Obrazek

Mój Rysio spał ze mna na poduszce, tak jak Stella z Tobą. Ale nie urządzał mi kocich pryszniców :)
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw gru 31, 2015 15:10 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

hej hej hej

Niech Nowy Rok zabłyśnie dla Was tęczy kolorami
I rozsypie się nad głowami szczęście i uśmiechów moc
I niech zostanie na 12 miesięcy z Wami
Nie tylko w tę Sylwestrową noc.
Do siego roku życzy Pixie Nitka Coco i Duze Czlowieki :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw gru 31, 2015 15:18 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia :D
slepe
I to prawda - Stella jest cudowna, aż się nie mogę nadziwić, że taki kot mi się trafił jak slepej kurze ziarno... bo wybrałam ją zupełnie w ciemno, wiedziona intuicją że to własnie TEN kot dla nas :) Wbrew wszystkim założeniom i ustaleniom, jakiego kota chcemy wziąć :)

Wszystkim Wam życzę wspaniałego Sylwestra a potem udanego, pozytywnego roku 2016 (i wszystkich następnych). Dla mnie to był trudny rok i bardzo liczę na to, że następny będzie dużo lepszy.
No to do siego!

P.S. Ja mam takie samo postanowienie noworoczne jak te koty:
https://jlroeder.files.wordpress.com/20 ... =620&h=465

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Czw gru 31, 2015 16:02 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Czw gru 31, 2015 17:41 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Zawsze cos się znajdzie :D
Ja postanowień nie robię, ale mam hmm, pomysły, które bym chciała zrealizować, o. Ale nie napinam się zbytnio, że muszę ;)

KatS

Post » Czw gru 31, 2015 17:49 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Kasia no tojest zdroworozsadkowe podejscie :D tez takie mam :D
Chcialabym sie wiecej ruszac... ale...

PixieDixie

Post » Czw gru 31, 2015 17:51 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

No cóż, życie mnie nauczyło, że z postanowień to tylko się bierze poczucie winy ;)
A ja już jestem za stara na poczucie winy, już mi się nie chce. Teraz chcę się lubić i nie mieć do siebie pretensji :D

KatS

Post » Czw gru 31, 2015 17:58 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:No cóż, życie mnie nauczyło, że z postanowień to tylko się bierze poczucie winy ;)
A ja już jestem za stara na poczucie winy, już mi się nie chce. Teraz chcę się lubić i nie mieć do siebie pretensji :D

Ja też nie mam żadnych postanowień, chciałabym tylko żeby ten 2016 rok był lepszy. Ten skończył się kłopotami :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 31, 2015 18:01 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Tak z grubsza to myslę podobnie... byle było lepiej. I spróbuję mu w tym trochę pomóc i zrobić kilka rzeczy, które mogą ten rok ulepszyć. Ale pożyjemy, zobaczymy :)

KatS

Post » Czw gru 31, 2015 18:04 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

KatS pisze:Tak z grubsza to myslę podobnie... byle było lepiej. I spróbuję mu w tym trochę pomóc i zrobić kilka rzeczy, które mogą ten rok ulepszyć. Ale pożyjemy, zobaczymy :)

:ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 31, 2015 18:28 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

No i Stellunia zapewniła mi sylwestrową rozrywkę. Cos jej nie poszło w kuwecie, podczas zasypywania urobku wdepnęła w niego. Po czym rozniosła to na scianę w łazience, podłogę w przedpokoju i podłogę w dużym pokoju. Własnie skończyłam przemierzać na kolanach wszystkie pomieszczenia sprawdzając centymetr po centymetrze czy jeszcze gdzies cos nie zostało. Mam nadzieję, że nic nie przegapiłam.
To takie podsumowanie ze strony Stelli: to był gó**iany rok :ryk:

KatS

Post » Czw gru 31, 2015 18:29 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Dba bys nie zasiedziala sie na kanapie! Ty nie rozumiesz!! Ona chciala dobrze:D

PixieDixie

Post » Czw gru 31, 2015 18:31 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Podobno dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane :D
Ale wiem, wiem, Stellunia dba o moją formę, jeszcze bym wpadła w nadmierne zadowolenie że tak ładnie dzis wszystko wysprzątałam :?

KatS

Post » Czw gru 31, 2015 18:33 Re: Stella - tygryska, która próbowała być tricolorką

Fuksowi zawsze urobek sie przyklei i biega radośnie po mieszkaniu znacząc każde jedno pomieszczenie :twisted: a złap dziada i mu "to" oderwij :twisted: yhy...
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]