Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Tambku, bardzo Cie podziwiam za stoicki spokoj, bo jak mi przyprowadzili Fuksa, taka mała kulkę co sie wszędzie pchała, to myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok. Nie pomagały syki, prychanie i łapkoczyny. Został mały gad. No ale juz żyjemy na godnym poziomie,nie to ze sie kochamy od razu, ale sie tolerujemy. Czasami mnie denerwuje jak wyjada z mojej miseczki ale niech mu bedzie.
Masz super koleżankę, z czasem zostanie Twoja siostra! Jestescie tacy sami! Tylko ADelka ma inny kolor futerka![]()
Będziecie fajną załoga i zobaczysz jak to super ze bedziesz miec z kim pogadać
Moli
Bardzo sie cieszymy z Wami i teraz czekamy na historie o Tamburynie i Adeli![]()
rudalia pisze:O Boże!!! Drugi Tamburyn!!!!!!!!!!!![]()
Chyba padnę od nadmiaru piękna na tym wątku! Nie było mnie tu od stu lat a tu takie zmiany! Na swoje usprawiedliwienie mam to, że byłam (a właściwie wciąż jestem) chora, już któryś tydzień. Najpierw grypa czy inne podobne paskudztwo, a później infekcja za infekcją co skutkuje niestety kompletnie rozpuszczonym, niedziałającym mózgiem. Wciąż nie jest rewelacyjnie, ale po zobaczeniu drugiego Tamburyna po prostu musiałam zacząć tu piszczeć z zachwytu! (Chociaż tak między nami, Plusio wciąż wygrywa w tej konkurencji, Adelcia jest piękna ale Tambuś piękniejszy
)
rudalia pisze:Dzięki za życzenia, mam nadzieję, że niedługo się z tego wygrzebię bo ile można chorować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości