Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:HejkaŚwiętujecie?
Ewa L. pisze:Mam propozycję - czarne kotki mają swoje święto 13 - ego w piątek a może ustalimy kolejny dzień świętem burych kotków np. 13 - ego sobota dzień burego kota.
Co wy na to ?
A gdy 13 - ego to będzie środa wtedy ustalimy dzień rudego kota.
Sihaja pisze:No, czas leci. Moja Gajeczka w tym roku 11 lat... Kto by pomyślał... Wiesz, nie wiadomo, czy Pola jest biała w czarne kropeczki czy czarna w białeWięc na wszelki wypadek świętujcie, a co
kocia_mendka pisze:My będziemy czcić oficjalne urodziny Maszeńki 23 czerwcaTeoretycznie, bo kiedy się urodziła nikt nie wie, a do mnie trafiła w czerwcu
Czyli tak jakby jej życie zaczęło się właśnie wtedy
9 maja urodziny Trufli, w sierpniu Brutusa a we wrześniu oficjalnie obchodzimy urodziny Artemka
Tyle okazji do świętowania i jak zawsze, nie wiadomo co jednemu z drugim kupić
Ale podejrzewam,że skończy się michami z wygrawerowanym imieniem i oczywiście czymś dobrym do jedzonka
Jak szaleć to szaleć. A W październiku 18 mojego Młodego. To dopiero będzie impreza...
MB&Ofelia pisze:Z moich pannic Ofelia ma datę urodzin ustaloną z dokładnością do kilku dni (tata 17-go września zszedł był do piwnicy i w doniczce zobaczył czwórkę kociąt, którym właśnie otwierały się oczęta, czyli zakładamy że miały ok. tygodnia). Tak więc oficjalna data urodzin to 10 września. Gorzej jest z Małą Czarną - jak ją znalazłam to wet ocenił ją na pół roku (ja stawiałam raczej na 4 miesiące, ale nie będę się kłócić z wetem, w końcu to on zaglądał do paszczęki i oglądał zębiska). Skoro pół roku, to uznałam, że urodziny będą 1 lipca. Carmen chyba nie ma nic przeciwko temu
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Mam propozycję - czarne kotki mają swoje święto 13 - ego w piątek a może ustalimy kolejny dzień świętem burych kotków np. 13 - ego sobota dzień burego kota.
Co wy na to ?
A gdy 13 - ego to będzie środa wtedy ustalimy dzień rudego kota.
Już i tak nasze koty są rozpuszczone jak dziadowskie bicze, a jak będziemy robić im święto co dzień to sobie z nimi nie damy rady - będą uciekać z domu, pić, palić, ćpać, wszczynać awantury na ulicach, będą miały zatargi z prawem - nie daj bóg pójdą do więzienia ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości