Aia rozmawiałam z bratem,zdjęcia oglądał i powiedział mi,że jeżeli nie dostanę zdjęć bez tego loga zasłaniającego 'wszystko',to On spróbuje to maksymalnie zniwelować,bo się da..trochę roboty przy tym jest,ale da się
O to mi chodzi,że logo absolutnie mi nie przeszkadza,bo nigdzie nie zamierzałam i nie zamierzam publikować tych zdjęć jako wykonane przez siebie,ale to co teraz mam,to do publikacji tak naprawdę się nie nadaje

Ja zrozumiałam tą dziewczynę w ten sposób,że jedno zdjęcie wywołamy,te które mi się najbardziej spodoba,a resztę dostanę na @. Zresztą,najpierw mówiła,że mam wziąć pendrive ze sobą na sesję,to od razu mi zrzucą te fotki,ale..nie zrobili tego.Na koniec sesji poprosiła o adres e-mail i tyle

Ona mówiła,że jedno zdjęcie wywołane mam za darmo,w ramach nagrody,a gdybym chciała resztę zdjęć,to 20 złotych sztuka,no ok,ale serio Ona przy naszej pierwszej rozmowie mówiła tak,że zrozumiałam iż fotki dostanę na @,dla siebie,do 'albumu'

Absolutnie nie przeszkadza mi na zdjęciach logo fotografa,Jego podpis - imię i nazwisko,ale te zasłonięcie najważniejszych modeli,to nie fajne jest,nie tego się spodziewałam

Napisałam,zadałam pytanie,zobaczymy co dalej.Jeżeli nie uda mi się dostać tych zdjęć 'normalnych',to trudno.Byłyśmy,przeżyłyśmy,zobaczyłyśmy
Aaaa,sesja trwała około 40 minut,zdjęć było więcej niż 6,niektóre były takie,które naprawdę mi się podobały,nie dostałam ich jednak wcale